Klasický soukenický řízek podle normy ČSN: Křupavý mletý řízek, který nadchne každého milovníka pořádného kusu masa
Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
martin.dufka uvařil 10. 6. 2020 10:52 Zavařenina z růží 0 0 7 květů, +před koncem vaření ještě lžička citronové šťávy navíc Okomentovat
Poleva je korunou mnoha druhů cukroví: Košíčky ochutí výrazná čokoládová, perníčky zase jemná cukrová. A jak je připravit?
Jak doma uchovat čerstvé bylinky, aby vydržely dlouho svěží? Profíci mají jednoduchý, ale účinný trik s utěrkou