uvařila 24. 5. 2010 03:02
zelňačka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 5. 2010 03:02
zelňačka
cibule, paprika sušená sladká, maso vepřové, sůl, pepř mletý, kmín celý, bobkový list, česnek, koření nové koření, pepř celý, zelí kysané, brambory, smetana, mouka
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Nebojte se ušáka! Tipy a triky, jak na králičí maso, aby bylo měkké a voňavé
Jak na výbornou domácí bezovou limonádu: „Šampáňo“ z květů vyrobíme snadno a za pár korun, s citronem skvěle osvěží
Muzika: Staročeská vánoční dobrota ze sušeného ovoce skvěle chutná v kombinaci s vánočkou