Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
Hovězí líčka na houbách a zeleném pepři s nastavovanou kaší Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 1974andrea
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Colombo65 140 min
17 foto Velký přehled výlovu rybníků 2024: Kde ochutnáte rybí škvarky, kde skvělý rybí salát a kde smaženého kapra
Pečeme s Ivou: Křupavé kořenové bagety jsou upečené jen z několika surovin. Delším kynutím však získají úžasnou chuť