Jak bude otevřeno na státní svátek 8. května: Detailní přehled otevírací doby obchodů na Den vítězství
Řízky z býčích žláz: Zapomenutá delikatesa má jemné maso podobné kuřecímu a před obalením potřebuje mléčnou lázeň
Snadný trik, jak vypěstovat rajčata z jednoho plodu ze supermarketu: Do 15 dnů máte vzrostlé sazeničky a prakticky zadarmo
Pečeme s Ivou: Lněný chléb ze dvou druhů mouky potěší rodinu i návštěvy. Na přípravu je navíc snadný!
5 foto Pečeme s Ivou: Pruhované rohlíčky s tvarohem. Nadýchané těsto a lahodná náplň tvoří dokonalou dvojici!
Hodnocení 117× Snadné tvarování plněných rohlíčků z trojúhelníkových výsečí těsta. Upečete je prázdné nebo s náplní? 11. 11. 2021
Pečeme s Ivou: Fantastické rohlíky filipky z celozrnné mouky. Jak na ně, aby byly zvenčí křupavé a uvnitř nadýchané?
Hodnocení 278× Co přidat do chleba, aby pěkně voněl. Poradíme, jaké koření se nejlépe hodí 8. 1. 2022
Hodnocení 284× Proč se chleba v domácí pekárně občas propadne? Důvodem je pravděpodobně jedna z těchto dvou příčin 5. 1. 2022