Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
10 foto Hodnocení 16× Časté chyby při přípravě medovníku: Poradíme rady a tipy, jak jim předejít 19. 1. 2024
6 foto Hodnocení 38× Mechový dort a zákusky: Zelené moučníky připomínají svou barvou jaro 27. 1. 2024
Hodnocení 11× Zelenina jako přírodní barvivo: Barvy s chutí zeleniny má doma každý z nás 28. 1. 2024
4 foto Hodnocení 41× Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit 10. 1. 2024
4 foto Hodnocení 1× Crema Catalana je smetanový krém s citrusy a s křupavou krustou na povrchu 4. 1. 2024
4 foto Hodnocení 31× Desatero na téma sladká roláda: Příprava není složitá, ale výsledek stojí za to 11. 1. 2024
Hodnocení 52× Jak naklepat plátky masa, aby byly křehké? Poradíme vám několik vychytávek 11. 10. 2023
4 foto Hodnocení 250× Sacher dort: Příprava není příliš složitá, ale výsledek je luxusní 18. 1. 2024
5 foto Hodnocení 28× Desatero rad na téma odpalované těsto: Poradíme vám, jak s ním pracovat 19. 1. 2024
4 foto Hodnocení 9× Do čeho se dá zabalit párek? Rady a tipy pro různé druhy oblíbené pochoutky 5. 1. 2024
20 receptů 20 receptů na pokrmy z jednoho pekáčku: Upečte jednoduše maso se zeleninou a přílohou 6. 1. 2024
5 foto Hodnocení 30× Makovec bez vajec: Upečte jednoduchý a rychlý moučník, snadný i pro začátečníky 7. 1. 2024