Václav Noid Bárta si potrpí na řízek s domácím bramborovým salátem: Jeho žena Eliška prozradila, čím je ten její tak odlišný
Hodnocení 24× Bohatá zásoba sušených hub čeká na zpracování. Víte, jak si s nimi poradit a jak je nejlépe připravit k vaření? 6. 11. 2022
Hodnocení 37× Jaké jsou nejznámější druhy nudlí v asijských pokrmech a jak je připravit, aby chutnaly stejně dobře jako v asijském bistru? Poradíme, jak se v nich vyznat 6. 11. 2022
Hodnocení 49× Někdy potřebujeme zbavit vepřový bok kůže. Zvládnou to i začátečníci, pomůže jednoduchý návod 7. 1. 2023
Video Hodnocení 67× Očistit a připravit hrušky na další zpracování zvládne podle našeho videa úplně každý. Ovoce se hodí do moučníků a k zavařování 5. 11. 2022
Video Hodnocení 253× Naučte se s námi skvělé dvojctihodné koláče jako od babiček. Podle videa a osvědčeného postupu krok za krokem 2. 11. 2022
Video Hodnocení 69× Halušky lze tvarovat několika způsoby podle možností a zkušeností. Nabízíme video se třemi možnostmi tvarování 6. 1. 2023
Hodnocení 24× 7 nejlepších receptů na úpravu kachny: Máte nejraději prsa jako minutku, kachnu pomalu pečenou nebo konfitovanou? 3. 11. 2022
Hodnocení 120× Vepřové výpečky jsou poměrně levné jídlo a s knedlíkem a zelím tvoří výborný nedělní oběd. Vyzkoušejte je podle našich rad 25. 10. 2022
Hodnocení 63× Možností k bezodpadovému využití citronů je více, stačí si vybrat. Kromě šťávy a kůry můžete zpracovat i jadérka a mezistěny. Poradíme 25. 10. 2022
Video Hodnocení 233× Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť 7. 11. 2022
Hodnocení 227× Jde připravit dokonalé bramborové hranolky doma? Práce s nimi se nám určitě vyplatí jejich lepší chutí 8. 1. 2023
Video Hodnocení 798× Očistit dýni a připravit ji k další úpravě zvládne podle našeho videa každý. Cenná surovina se hodí pro mnoho skvělých pokrmů 5. 11. 2022
Hodnocení 14× Víte, co je legírování? Jedná se o závěrečné zjemnění omáčky nebo výpeku studeným máslem 9. 1. 2023
Hodnocení 25× Místo nezdravých brambůrek můžeme mlsat zeleninové chipsy. Snadno si je připravíme sami v troubě na plechu 18. 10. 2022
Hodnocení 204× Přílohové hlávkové zelí k masu a knedlíkům - to není úplně snadná disciplína. S našimi radami to ale zvládnete hravě 3. 11. 2022
Hodnocení 4× S jablky chutnají i pokrmy slané, nejen moučníky a dezerty. Podívejte se s námi na přehled slaných jídel s jablky 23. 10. 2022
Hodnocení 82× Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma kysané zelí. Jak ho naložit a ochutit, jak dlouho zelí kvasí a jak ho používat 18. 10. 2022
Hodnocení 34× Zkuste s námi vyrobit z dýně jednoduchý domácí džus. Pochutnají si na něm děti i dospělí. Je osvěžující a má krásnou barvu 18. 10. 2022
Hodnocení 29× 7 skvělých receptů z kapra potěší příznivce rybího masa. Kapr - to není jen smažený řízek o Vánocích, vyzkoušejte i další výtečné úpravy 20. 10. 2022
Hodnocení 152× Jak připravit nejlepší domácí kysané zelí. Co musíme dodržet a jaké podmínky splnit, aby se povedlo a vydrželo co nejdéle 27. 10. 2022