KVÍZ: Znáte triky, jak upéct kuře dozlatova a bez chyby? Zjistěte, jak se orientujete v pravidlech pečení i drobných detailech
Co dodá panence skvělou chuť? Naplňte ji výbornou nivou a jemně kyselými sušenými rajčaty. Výsledek bude perfektní
Hodnocení 263× Domácí majonézu podle našich rad připravíte snadno, rychle a spolehlivě. Zdánlivě náročný úkol zvládnou i začátečníci 1. 10. 2022
Hodnocení 12× Rozebírání a umývání použitého mixéru není nic příjemného. Vyzkoušejte vychytávku, jak umýt mixér snadno a rychle 29. 9. 2022
Hodnocení 116× Kandovaná dýně je pochoutkou, zdrojem energie i součástí některých moučníků. Kandovat dýni není složité a zvládne to každý 28. 9. 2022
Video Hodnocení 56× Máte jen malý špalík masa a zrovna potřebujete velký plátek na řízek? Vyzkoušejte maso nakrájet "na motýlka" 26. 9. 2022
Video Hodnocení 322× Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta stříkáme na připravené plechy ve dvou vrstvách. Video napoví, jak na to 25. 9. 2022
Hodnocení 63× Espuma je hitem v kuchařském názvosloví. Jedná se o pěnu, jejíž využití je velice široké. Výroba je snadná 21. 9. 2022
Hodnocení 82× Přebytek jablek nebo hrušek výhodně zpracujeme na křížaly. Poradíme, jak plátky ovoce sušit a jak je pak využít 23. 9. 2022
Hodnocení 44× Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme 22. 9. 2022
9 foto Hodnocení 33× Pokud milujete tatarský biftek, můžete dražší hovězí maso nahradit levnými variantami a připravit falešný tatarák 15. 9. 2022
Hodnocení 7× Houby jsou pochoutkou, ale hůře stravitelnou. Měli bychom to mít na paměti při jejich úpravě a konzumaci 13. 9. 2022
Hodnocení 38× Zmrazování vajec má některá pravidla, která je dobré dodržet. Poradíme, jak na to 29. 8. 2022
Video Hodnocení 102× Oloupat rajčata s námi zvládne každý začátečník. Poradíme jednoduchý postup a pomůže i názorné video 12. 9. 2022
Hodnocení 12× Fermentované nebo kvašené nápoje jsou velmi osvěžující a snadno je zvládneme vyrobit doma z ovoce nebo zeleniny 17. 9. 2022
Hodnocení 155× Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit 10. 9. 2022
Hodnocení 19× Vinnou révu můžeme pěstovat i na zahradách ve výšce do 500 m. n. m. V kuchyni využijeme listy i hrozny 7. 9. 2022
Hodnocení 92× Lilky v posledních desetiletích získaly na oblibě. Je to lahůdková a zdraví prospěšná zelenina 7. 9. 2022
Hodnocení 61× Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky 9. 9. 2022
Hodnocení 98× Na jablečnou "nutellu" výhodně zpracujete přebytky letních jablek. Lahodná čokoládová pomazánka má široké využití 5. 9. 2022
Hodnocení 114× Občas nám při vaření nebo pečení zůstane přebytečný žloutek. Zpracujeme ho do těst a oceníme v domácí kosmetice 4. 9. 2022
Hodnocení 66× Kapusta je typická podzimní a zimní zelenina. Víte, jak ji vařit, aby neztratila barvu a nečpěla? 2. 9. 2022