Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Hodnocení 44× Jak vyčistit rychlovarnou konvici: Ideálním pomocníkem je citron i jedlá soda 3. 11. 2021
Hodnocení 494× Jak upéct kuře. Správně má být šťavnaté a kůžička musí křupat. Poradíme, jak toho docílit 3. 11. 2021
Video Hodnocení 109× Jak vytvarovat masovou roládu. Stačí správně použít potravinářskou fresh fólii 3. 11. 2021
Hodnocení 289× Jak vyrobit panko strouhanku. Stačí dva dny starý bílý chléb a struhadlo 3. 11. 2021
Hodnocení 72× Jak skladovat a zpracovat třešně. Jsou z nich skvělé mošty, džemy i destiláty 3. 11. 2021
Video Hodnocení 118× Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob 3. 11. 2021
Hodnocení 59× Jak skladovat a zpracovat maliny? Pochutnáte si na nich i v zimě. V mrazničce vydrží až 8 měsíců 3. 11. 2021
Hodnocení 198× Jak zpracovat a skladovat ostružiny. Vyzkoušejte to podle našich tipů 3. 11. 2021
Hodnocení 26× Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat 3. 11. 2021
Hodnocení 90× Jak sterilovat ve sladkokyselém nebo slaném nálevu. Některé způsoby jsou jednoduché 3. 11. 2021