Jak rozpéct zmrzlé pečivo? Rozpečené pečivo z trouby podle chuti vůbec nepoznáte
Přebytky čerstvého pečiva, které nestíháme upotřebit, je ideální uschovat do mrazáku. Ve chvíli, kdy nám dochází pečivo a nemáme chuť vyrazit na nákup, můžeme jednoduše sáhnout do mrazáku a pečivo rozpéct.
Je příjemné dát si k snídani báječný křupavý rohlík nebo plátek chleba. Avšak nemáme-li chuť nebo čas zajít do pekárny pro čerstvé pečivo, skvělou variantou je vytáhnout něco dobrého z mrazáku. Během několika minut je chutné pečivo k snídani na stole.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak rozpéct zmrzlé pečivo
Je to jednoduché a snadné:
- K rozpečení pečiva využíváme horkovzdušnou troubu, která zajistí tu správnou křupavost.
- Troubu si předehřejeme na 200 °C, pečivo rozložíme na plech vyložený pečicím papírem a dáme do trouby péct na 8–15 minut podle velikosti pečiva.
- Pečivo vytahujeme z trouby tehdy, jakmile má zlatavou barvu a je krásně křupavé.
- Na závěr necháme pečivo na plechu vychladnout.
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 20 hodinami
Komentáře