Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přebytky čerstvého pečiva, které nestíháme upotřebit, je ideální uschovat do mrazáku. Ve chvíli, kdy nám dochází pečivo a nemáme chuť vyrazit na nákup, můžeme jednoduše sáhnout do mrazáku a pečivo rozpéct.

Je příjemné dát si k snídani báječný křupavý rohlík nebo plátek chleba. Avšak nemáme-li chuť nebo čas zajít do pekárny pro čerstvé pečivo, skvělou variantou je vytáhnout něco dobrého z mrazáku. Během několika minut je chutné pečivo k snídani na stole.

Jak rozpéct zmrzlé pečivo

Je to jednoduché a snadné:

  • K rozpečení pečiva využíváme horkovzdušnou troubu, která zajistí tu správnou křupavost.
  • Troubu si předehřejeme na 200 °C, pečivo rozložíme na plech vyložený pečicím papírem a dáme do trouby péct na 8–15 minut podle velikosti pečiva.
  • Pečivo vytahujeme z trouby tehdy, jakmile má zlatavou barvu a je krásně křupavé.
  • Na závěr necháme pečivo na plechu vychladnout.
Pojďte si upéct dokonale křupavé rohlíky posypané mákem, které s tímto videoreceptem zvládnete krok za krokem. Napište nám, jak se vám povedly.

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie