Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš na jedničku

Připravit dobrý guláš není těžké. Stačí použít dostatek cibule a nechat masu při dušení dost času, aby bylo měkké a šťavnaté. Kromě sladké papriky přidáme i trochu ostré, díky tomu bude guláš pikantní.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 150 min

170 min (20 min příprava + 150 min tepelná úprava)

26. 5. 2024 09:53

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 461 kJ / 1 544 kcal
Bílkoviny175,73 g
Tuky70,93 g
Vláknina26,68 g
Cholesterol 407 mg
Sodík 392 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy44,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Davids

28. 5. 2024 07:35

Špatně.
Pokud napřed přidáte papriku a až pak bude restovat maso, tak vám guláš zhořkne.

mika59 mika59

26. 5. 2024 17:19

Marie Svarcova: No teď nedávno jsem vařila guláš pro 30+ lidí. V takovém množství taky přidávám trochu mouky. Jakoby ho trochu nadstavim. A třeba my ho kdysi doma taky zahuštovali. Když ji tam není moc, nevidím problém. :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 5. 2024 17:11

:-):yes: vypadá skvěle jen nevím proč mouka :-K

mika59 mika59

26. 5. 2024 14:18

Takhle taky dělám guláš, jen dávám více papriky a cibuli osmažím do hněda. Přidávám foto, pokud nevadí, jinak smažte.:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, kmín celý, pepř mletý, paprika sušená pálivá, sádlo, vývar masový, mouka polohrubá, sůl

TopRecepty.cz

Guláš na jedničku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW7GG