Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Míša řezy jsou jedním z nejznámějších dezertů, milovaly je už naše babičky. Tyto řezy jsou mimo jiné velmi lákavé i na pohled, čokoládový korpus společně s tvarohovým bílým krémem, politý čokoládou, vytvoří krásný kontrast.

Připravit Míša řezy není žádná věda, jako základ upečeme kakaový piškotový korpus na větší plech a po vychladnutí ho potřeme tvarohovým krémem. Poradíme, jak připravit báječný krém, ke kterému potřebujeme pouze několik surovin.

Jak udělat krém na Míša řezy

Na báječný krém budeme potřebovat tyto suroviny: 250 g másla, 500 g tvarohu a 150 g moučkového cukru.

  1. Včas si před šleháním připravíme máslo i tvaroh na kuchyňskou linku, aby dosáhly pokojové teploty. Máslo můžeme nakrájet na kostky, urychlíme tím změknutí.
  2. Nyní si v míse vyšleháme máslo s cukrem a poté postupně zašleháváme tvaroh, dokud nevznikne krásně hladký krém.
  3. Krém natřeme rovnoměrně na vychlazený korpus a polijeme čokoládovou polevou

Pojďte si připravit báječný dezert k odpolední kávě - jak upéct piškotový korpus na Míša řezy poradí názorný videorecept. Napište nám, jak se vám řezy povedly.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie

Náhodný recept Zobrazit více