Co dnes uvařit?
U nás dnes podzimní pórková polévka
Podařilo se mi opět koupit dvě líčka, tak z jednoho jsem udělala svíčkovou, Petr ji chtěl s těstovinama. Masíčko se sice musí dělat dlouho, ale stojí to zato - je měkkoučké a chuť má úžasnou. Petr hovězí maso nemusí, ale toto by jedl snad denně.
Jinak jsme v týdnu měli jitrnicový i jelítkový prejt a v LIDLU jsme si v rámci řeckých dnů koupili burek (já ho miluji). Dnes večer bude buřtguláš. Zítra jedeme na chatu, tak snad ještě budou nějaké houby. Už se těším.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 47 minutami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Dobré odpoledne , my jsme dnes k obědu měli hovězí…“ MarcelaPa, před 25 minutami
„Hezký den, dnes jsme tady měli na oběd dceru s rodinou,…“ tara23, před 38 minutami
„Pekný sviatočný deň želám. Mňa dnes inšpiroval otvorený…“ Julia Oskerova, před 48 minutami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 2 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 6 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Mňamka
Přidáno před 7 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kypřicí prášek versus jedlá soda: Jaký je mezi nimi rozdíl, jak fungují v těstě a lze je vzájemně nahradit?
Krémová polévka z pečené podzimní zeleniny: Předpečení a kvalitní vývar dodá výraznou chuť i krásnou barvu
Na líbání to není, ale proti nachlazení? Zázrak! Toto je 10 překvapivých vlastností cibule
Podzimní pórková polévka s houbami
recepty73
Hodnocení receptu je 4,5 (5×)