Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Severinka, před 31 minutami
„Poděkování “ drahulin, před 13 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 15. 12. 2025 08:27
Poslední příspěvky
„Hezký den u nás dnes rajská polívka tu má muz,já zbytek…“ Severinka, před 17 minutami
„Hezký den dnes zabijačkový oběd,polévka prdelačka a…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„hazel: Stáni, cukroví je přímo výstavní 👍“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
3. 9. 2010 16:46
někdo. dík.
2. 9. 2010 18:07
2. 9. 2010 17:43
2. 9. 2010 16:59
31. 8. 2010 18:20
20. 8. 2010 07:33
20. 8. 2010 06:40
20. 8. 2010 06:14
19. 8. 2010 19:01
19. 8. 2010 12:53
19. 8. 2010 09:33
19. 8. 2010 09:02
19. 8. 2010 08:46
19. 8. 2010 07:17
Kotrč je dobrý protože zasychá a proto vydrží řadu dní. Někdy, když se dá do lavoru s vodou(kořen) vydrží jako čerstvý i 20 dnů. Je méně intenzivní vůně, spíše tuhý a nedá se rozvařit. Proto se hodí do Drštkovky, kde je pomalu k nerozeznání od pravých drštek. My ho používáme i do hovězího vývaru, kde připomíná kousky masa. Taky dobrý je z něho Guláš. Říká se že se neztráví a jak jsme ho snědli vyjde stejně ven. ASI JE TO PRAVDA. Včera dcerka mi také přinesla od Lipna takového menšího, tak za tři , čtyři dni něco vymyslím.Kotrč doporučuji očišťovat co možná pouze opatrně proudem vody těsně před zpracováním. Václav
Předchozí 1 2