Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 12 hodinami
„Co umixovat dcerce v léte?“ Nadja, 1. 7. 2025 14:04
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: Jak bylo včera chladněji, tak si to dneska…“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
„Jajajajaapaja: jaruš já si na špekáčku opečeném na ohýnku…“ tara23, před 5 hodinami
„Pekný deň želám dievčatá, kým bolo ráno chladnejšie…“ Julia Oskerova, před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
29. 10. 2013 12:05
29. 10. 2013 11:19
29. 10. 2013 08:07
Přidání kaparů také vypadá zajímavě...
29. 10. 2013 08:03
29. 10. 2013 00:51
http://www.toprecepty.cz/recept/9274-bramborovy-sa...
29. 10. 2013 00:03
28. 10. 2013 23:10
28. 10. 2013 21:58
Tak nějak už mě to nepřipadá jako bramborový salát, ale prostě ho tak jak ho děláme milujeme a tedy "... když ho milujeme, není co řešit"
Za to nejdůležitější považuji to spaření čerstvé cibule - ona totiž zůstane křupavá, ale nezlobííí
http://www.toprecepty.cz/recept/23832-vanocni-bram...
28. 10. 2013 21:42
Moje maminka ho dělá trochu jinak než já, přidává bešamel do majonézy, tak je takový jakoby "v omáčce" a většinou bez kořenové zeleniny;
moje tchýně ke kořenové zelenině (ne vařené, ale nakládané) přidává navíc sterilovaný hrášek, vařená vajíčka a uzeninu a její salát je takový hutnější.
Ségra přidává čerstvý hrášek, trochu povařený a vařenou kořenovou zeleninu, já preferuju pouze vařenou zeleninu - petržel, celer a mrkev, syrovou cibuli a nakládané okurky.
Někdo cibulku restuje, jiný ji spaří, někdo přidá hrášek sterilovaný...
Jaký je ten Váš nejlepší rodinný bramborový salát? Téma, myslím, aktuální, dokud je před Vánocemi čas pokecat...
Předchozí 1 2