Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ mimosa, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 18 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dnes krůtí játra a hranolky“ mimosa, před 5 hodinami
„Krásný den. U nás šťovíková polévka. Jinak bude k večeři…“ janatka, před 5 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, to jste si to krásně užily! A tak…“ MarcelaPa, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 8 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
18. 9. 2016 11:51
Ale:
Hledám Tafelspitz (pro zizala "Vídeňský Tafelspitz" )
Nechce se mi věřit, že na TOP doposud není
...u nás rostly a to převelice! Opět jsem dělal jeden ze tří receptů které mám v oblíbených:https://www.toprecepty.cz/recept/40156-kadlikovy-p...
17. 9. 2016 20:53
17. 9. 2016 20:52
16. 9. 2016 11:30
16. 9. 2016 10:11
16. 9. 2016 10:10
16. 9. 2016 09:59
16. 9. 2016 09:50
16. 9. 2016 09:41
16. 9. 2016 09:12
16. 9. 2016 08:30
16. 9. 2016 08:18
Podala bych si přihlášku.
16. 9. 2016 08:15
15. 9. 2016 23:58
Mne nemůže nikdo podezřívat, že bych měla něco proti Žížale, spíš naopak, mám ji ráda jako kuchařku i jako člověka a vím proč. Stejně tak mne nemůže nikdo podezřívat, že bych nějak extra stranila Casinovi, ale jeho postřehy i přes rýpavou formu bývají dost často věcné, proč to neuznat? Komentáře mezi Jarkou a Casinem pod receptem (a taky správně pod receptem zůstaly) byly k věci, týkaly se receptu a vzájemně si vše vysvětlili. To přece nebylo proti Jarce osobně a myslím, že ani ona to tak nebere. Až tam to bylo přece objektivní, pak se začala diskuze sunout jinam. Opakuji - proč tedy tak silná slova?
Ptám se proto s Magdalenkou - kdo je prosím pěkně v klanu? Ten kdo píše často komentáře? Ten kdo přidává často recepty? Ten kdo často je na pokecu? Nebo snad ten, kdo má pár kuchařek odtud i mezi přáteli na fcb? Nebo považujete někdo za VIP či klan moderátorky? Patřím mezi ně, stejně jako Cat, Výbušná a Tejaja a není to žádná výhoda. Povinnost přečíst a trošku zkultivovat a opravit každý vložený recept, udělat jakousi jazykovou i formální korekturu (a jestli jste někdy některé četli před aktivací víte, o čem mluvím) s sebou nese i určitou pravomoc zasáhnout do diskuze, pokud se začne ubírat někam jinam mimo recept. Je to stejné, jako komentáře k chybě v receptu, která se následně opraví - ty nadbytečné komenty se smaží, protože jsou už zavádějící. A přesně to se stalo i teď, tak prosím nehledejte za vším konspiraci.
A následná diskuze o tom, zda používat chatové zkratky či nikoliv je přece naprosto zcestná - to nejde nařídit, pokud někoho jejich znalost míjí, má možnost si je vygooglit. Patří to k počítačové gramotnosti, ať chcete či nechcete. Těch, kteří je jen tak spatra používají není zas tolik, aby to nějak narušilo smysl předchozího či následného textu.
15. 9. 2016 22:12
maiva:
Milá zlatá, já jsem „rozpoutal zcela nesmyslnou diskuzi“ kvůli tomu zkoněnému názvu! zizala nazvala rcp na klasické DUŠENÉ roštěnky „Vídeňké roštěnky“. Je mi šumák, pokud je to pod vaši (nejen pod vaši, jak je vidět z komentářů) rozlišovací schopnost, ale proč by další generace kuchtíků měla mít v názvech roštěnek stejný guláš jako ho mají staré kuchty, že? Autorka název upravila… a že se do toho trošku zamotala? I to se stává
Ale máte pravdu s tím „klanem“ spagetka, jak už se v těch zkratkách hůře orientuje, tak VIP zvolila poněkud nešťastně, ba přímo blbě
spagetka: ...a já, bláha, žil v domnění, že i vy jste členem klanu
Předchozí 1 2 3 Další