Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové placky na sklokeramice

Přesunutá diskuze k receptu https://www.toprecepty.cz/recept/64364-bramborove-...

Taevita(autorka receptu)
zizala: Ty recepty nejsou přepsané, jsou to věci, které každý den vařím. Od LK tu nemám ŽÁDNÝ recept. To, že vám LK není sympatická, nemá nic společného s tím, že její stravování, ať už ho skopčila odkukoliv, funguje.

• Taevita(autorka receptu)
Dajda: Na rozdíl od vás jsem slípkou nikoho nenazvala. Tak nevím, kdo koho uráží. Pokud jste se v nich poznala, je to vaše volba.

• Dajda
Veronika.Hrozna: Vyzkoušela jsem, ale mám ráda klasiku. Každému zkrátka chutná něco jiného.

• Dajda
Taevita: Když tak, "ony si", slípko! A už toho nechte, jsou to jen hloupé kecy, kterými se tu snažite všechny urazit.

• Veronika.Hrozna
Dajda: Vyzkoušej i jiné, já si to taky myslela a pak mě tchýně naučila péct ty její a bylo po ptákách. Na hladkou a vařené brambory ve slupce, jsem hluboce zanevřela.

• Taevita(autorka receptu)
Dajda: Oni sy ty slípky na sebe časem zvyknou. A stejně skončí nakonec v polévce všechny.

• Taevita(autorka receptu)
Veronika.Hrozna: Tyto recepty nejsou pro gurmány, to máte pravdu. mají úplně jiné poslání.

• Taevita(autorka receptu)
cathleen: Já si nepotřebuji zvyšovat skóre. Ty recepty jsou pro ženy, které potřebují, nebo chtějí zhubnout a mají averzi vůči FB, kde jsou skupiny s Dělenou stravou. Kdo hubnul počítáním kalorií, sportem a nedařilo se mu, tak ví o čem mluvím. Když vidí, že jsem viditelně zhubla, ptají se mě, jak sem toho dosáhla a já je pošlu sem. Než jsem se zaregistrovala, hledala jsem recepty dělené stravy. Máte jich tu pár a hodně z nich má nesprávnou kombinaci potravin. Za ty svoje ručím. Toť vše.

• Taevita(autorka receptu)
Jana Pá: Ani já ne. A proto vás můžu ujistit, že o něj nepřijdete. Peču takhle placky už mnoho let a sporák, na rozdíl ode mě, vzhledově, ani funkčně, nezestárl ani o den. Vůbec si neumím představit, jak byste si mohla pečením placek poškodit sklokeramiku, leda byste si ty placky podlila sádlem.

• Dajda
Veronika.Hrozna: Tak to si nemyslím, že tyhle lokše nejsou moc dobré, protože klasika jsou opravdu jen brambory a hladká mouka. Záleží na typu a kvalitě brambor, jaký bude výsledek. K lokším se hodí leccos, od husí pečínky až po povidla nebo marmeládu, proč ne? Na sklokeramice je samozřejmě nepeču, vystačím si se suchou, silnostěnnou pánvičkou.

• Veronika.Hrozna
Taevita: Ale, kdyby ta"slípka" přinesla pár gurmánských receptů, tak budu první co bude zkoušet a chválit. A přikláním se k názoru, že až na pár výjimek je tady dietní recept výjimkou, takže .... porozhlédnout se! A tento recept je opravdu skvost, jsou to obyčejné lokše a ne moc dobré, ani suroviny a ani pečení a ani mazání... - podešev. S tím bych se patrně udusila......

• Jana Pá
mohu poprosit autorku receptu, jak se to na té sklokeramice peče , moc děkuji za foto, ráda vyzkouším, ale nemám zase tolik finanč. prostředku, abych si mohla koupit nový sporák, paní díky

• Dajda
Taevita: Tak proč tu zůstáváte, když Vás všichni klovou? Stačí zvednou křídla a frnk zase jinam ..........

• cathleen(moderátorka)
Taevita: mohu vedle toho vašeho, "slepičkového" pohledu postavit jiný, lidský:
Přijdu-li někam do existujícího, fungujícího kolektivu, nejprve se v tichosti rozhlédnu, jak to tam funguje. Jak to chodí na diskuzích, jaké recepty tam jsou - a jaké bych mohla vkládat, popř. jakým způsobem je vkládat (abych se pak necítila hloupě, až mě budou starousedlíci usměrňovat). Nerozrazím dveře s výkřikem - tak, tady mě máte, a naučím vás vařit! - tak to tu nefunguje. Vlastně jsem přesvědčená o tom, že takhle to nefunguje nikde.
Splynutí s jakýmkoliv kolektivem trvá delší dobu, prošli jsme si tu tím všichni, jeden vedle druhého (a poznámkami o agresorech, šikaně aj. si skóre určitě nezvýšíte).

• zizala
Autorka sem zcela nekriticky přepisuje hloupé recepty jedné ještě hloupější radoby hvězdičky, ale kritické připomínky má za slepičí. Zajímavé. .. Ještě, ze své výtvory tak vyrazne označuje. Aspoň na první pohled vidím, kterým se mám vyhnout.

• Taevita(autorka receptu)
MamlajdaD: To je o úhlu pohledu. Když do hejna přidám novou slípku, všechny staré ji klovou. Máte to tu stejně.

• MamlajdaD
magdalenka: Jeden agresor tu ovšem je, a to ten, který je vůči každému hrubý a drzý.

• magdalenka
Taevita: vy tu vidite nejakeho agresora?

• Taevita(autorka receptu)
Simona Skolakova: Souhlasím s tebou, zhodnotila ses naprosto trefně.

• Simona Skolakova
Taevita: na to nedá nic jiného říci,než "komu nebylo dáno zhůry v apatyce nekoupí"

• Taevita(autorka receptu)
Simona Skolakova: ?????

• Simona Skolakova
Taevita: jaký agresor????O čem mluvíte?????Já být vámi,tak bych se nad sebou v prvé řadě zamyslelaVy máte v hlavě kytičky a zvířátka,no ty mi taky,ale v duši,v pohledu,na zahrádkách, v přírodě,to je krásná pastva pro oči,když se člověk má možnost se zadívat,ale vy to máte trošku jinak a nám se to holt nelíbí,no a teď co s tím,žeJasně,že máme rádi,zeleninu,ovoce aj maso,ale holt jsme jiné nátury a to co nám tady vnucujete,no díky já to nechci!!!!Nesoudím Vás ,každý to máme jinak,ale plevelíte a jak je vidno s radostí

• Taevita(autorka receptu)
Takže přesně, jak jsem čekala, agresor se neřeší....

• Eja57(moderátorka)
Simona Skolakova: no, mi tady u tohoto receptu zajímá to "na sklokeramice" v názvu...až si někdo "odstřelí" sklokeramickou desku tímto receptem tak vznikne zajímavá situace ( a ten dotyčný bude mít smůlu, měl si přečíst návod...)

• Simona Skolakova
Otevřu recept a hned na mne vyběhne dělaná strava,teda většinou,divím se,že autorka si nezaložila svůj web,tady už by to chtělo pomalu novou kategorii,protože normální recepty se tu už ztrácí.Vím,že má na to autorka právo ,ale ......už je tu překytičkováno ...nevím kolik L.Kořínková napsala kuchařek na toto téma,ale myslím,že se máme ještě na co těšit

• Eja57(moderátorka)
Taevita: Nebudete diktovat moderátorkám co mají nebo nemají dělat...a už vůbec nebudete do diskuze k jednomu receptu tahat diskuzi od jiného receptu, která s tím vůbec nesouvisí...Pokud mohu poprosit, přidávejte recepty a zdržte se arogantních komentářů. Děkuji.

• cathleen(moderátorka)
Taevita: nechapu, oč vám jde, máte potřebu se tu hádat? Přišla jste nová, neznámá, já jsem tady reagovala na vaše arogantní řeči typu "nebuď hysterická" atp.,když MamlajdaD pokládala zcela normální neútočné otázky. Takhle se tu k sobě nechováme.
Oč šlo casinovi v jeho komentáři nevim, na to se musíte zeptat jeho. Mě osobně vaše recepty absolutně míjí, stravovat se tak nikdy nebudu, tak vám v nich jen opravím chyby a jdu jinam.

• Taevita(autorka receptu)
cathleen: No, například tady : "Uzenáče oberu od kostí."
Nemám rád Šmouly a ryby s kostmi
No a nešlo by to třeba s tlačenkou?
Áááá nééébo to bude další rcp z vašeho repertoáru?
je to komentář k mému receptu : Jsem opravdu zvědavá, jestli budete káravá i směrem k někomu jinému, než ke mně.

• cathleen(moderátorka)
Taevita: pokud to bude nutné, určitě. Naštěstí to třeba není - viděl/a jste tu snad někde, u někoho jiného, podobné chování?

• Taevita(autorka receptu)
cathleen: Děkuji za upozornění, budu se podle něj řídit a doufám, že se stejného upozornění od vás dostane i ostatním uživatelkám.

• MamlajdaD
Taevita: Děkuji ti za tvojí "laskavou" odpověd! Ale pokud se tady budeš vůči ostatním takhle chovat, moc úspěchů tu mít nebudeš. Možná jsi pro svoje nezdvořilé chování musela odněkud "odstěhovat" svoje recepty?! A ponaučení jsi si z toho nevzala? No na tvojí další odpověď opravdu nejsem zvědavá, tak mi prosím, žádnou nepiš!

• cathleen(moderátorka)
Taevita: nevím, jak moc jste to tu pročetla, než jste začala vkládat recepty, ale tímhle stylem (váš poslední komentář ) se tu nebavíme - nikdy. Budete se muset přizpůsobit.

• Taevita(autorka receptu)
MamlajdaD: Nebuď hysterická, neboli "žádná křeč, máme Alpu"

• MamlajdaD
Taevita: V návodu se nemluví o plackách, ale o pečení čehokoliv přímo na sklokreramické desce (míněno pečení a opékání bez použití nádobí). Divím se, žes to v návodu neměla. Nebo návody nečteš?

• MamlajdaD
Eja57: Díky, asi zkoušet nebudu, sporák je dost drahá věc, než abych riskovala! Prostě mne na to chybí odvaha. Ona to kvalitnější pánev zastane taky a je oproti sporáku znatelně levnější! -D

Taevita:
To je fakt napsáno v návodu, že nesmím péct bramborové placky na sklokeramice? To mě zajímá. Peču úplně běžně mnoho let.

Eja57:
MamlajdaD: tak to ani nezkoušej....

MamlajdaD:
Taevita: Opravdu placky pečeš na sklokeramickém sporáku? To mně zajímá, protože u každého sklokeramického sporáku je v návodu důrazné doporučení, že se to nemá dělat. Mne to už také lákalo, ale zatím jsem to nezkusila.
Odpovědět označit komentář/příspěvek 0 0

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ hazel, před 40 sekundami

„Přání a gratulace“ mtvrdikova, před 3 hodinami

„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více