Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
Poslední příspěvky
„Anna Kocikova: Anicko, jen ziram, jake zasoby, ale vim ze…“ hazel, před 4 hodinami
„Julia Oskerova: Julii, krasne, tak tomu to rikam oslava…“ hazel, před 4 hodinami
„Děvčata, moc vám děkuji za krásná přání.“ MarcelaPa, před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
30. 5. 2025 04:41
Řezníci zabiječky přes léto nedělají, kvůli horku. Stejně tak vinné klobásy.
Taky dělám černou polévku z jelítek, ale stejně si musím uvařit kroupy zvlášt. Je jich v nich málo.
Tu sušenou krev zkusím už jen ze zvědavosti, protože jsem o ní nikdy neslyšela.
Příští týden budu vařit koleno. A když bude vývar, tak zkusím a uvidím. Jinak vám to malování nezávidím, ale když vás bude hodně, tak bude i legrace a práce bude rychle utíkat. A pak ta radost z vonavé chaloupky 😀.
Jinak o víkendu bude krásně. Počasí akorát pro vaření guláše a malování, bude to krásně schnout. Termín na malování jste zvolili dobře 😁
29. 5. 2025 22:21
29. 5. 2025 20:33
29. 5. 2025 19:46
29. 5. 2025 19:29
29. 5. 2025 18:06
29. 5. 2025 17:59
Cetla jsem ze budes mit krocana. Musim rici, ze ja ho pecu uplne obycejne , potiram maslem trochu. Nadivku ja pecu vzlast, mam recept v mych recepisech. Nase snacha dava do otvoru bud nekolik snitek rozmarynu a nebo shalvej a pulku citronu. Take ho potira rozpustenym maslem. Urcite najdes recepis co Vam bude chutnat.
29. 5. 2025 17:43
u nas bude roastbeef, videla jsem, ze Nadie si ho mela k obedu, tak to byl dobra idea pro me .Jiz je v troube a bude s bramborovou kasi a chrestem. Take jsem upekla kolac, podle receptu to ma byt pernik s jablky, recept je tak OK, ale nemyslim ze to ma s pernikem neco spolecneho. Abych to zlepsila uz jsem uslehala slehacku. Tak ze dnes tedy hresim na 100 procent. Svadim to na pocasi. Prsi a ochladilo se😆
Pekne jste zde navarili dnes.
29. 5. 2025 16:25
Ta sušená má výhodu, že dlouho vydrží
www.profikoreni.cz/Krev-veprova-susena-krevni-barvivo-500g-d5963.htm
29. 5. 2025 16:04
Ale řeznictví, firma Radev, s. r. o., Ke Mlýnu 1, 149 00 Praha 4 - Újezd
prodává mraženou vepřovou krev:
www.radev.cz/?sekce=kategorie&filtry[fulltext]=vepřová+krev
a mnoho dalších zajímavých věcí. Problém je jen v tom, že rozvážejí jen po Praze a okolí (kam až sahá okolí, to nevím). Jinak výdej i v jejich obchodě. Asi jsem Ti moc nepomohla.
29. 5. 2025 15:25
29. 5. 2025 15:19
29. 5. 2025 15:03
29. 5. 2025 15:00
29. 5. 2025 14:02
Tady u té suché píší, že je k nerozeznání od čerstvé.
Máme rádi černou zabijačkovou polévku. Příští týden chci vařit koleno, tak bude vývar.
Docela mi láká jí zkusit..
Jen se zaleje vodou, nechá se 2 hodiny a pak přecedí. Co vy na to?
Předchozí 1 … 125 126 127 128 129 … 2760 Další