Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 4 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„Hezký den, uvařila jsem uzený bůček zítra na fleky, vývar…“ tara23, před 3 hodinami
„Dobry vecer, vcera jsme meli bramboracky, tak dobre, dnes…“ hazel, před 18 hodinami
„Pěkné pondělní odpoledne 😊, my jsme přes víkend byli u…“ MarcelaPa, před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
23. 9. 2015 11:16
23. 9. 2015 08:59
23. 9. 2015 06:52
22. 9. 2015 11:27
20150922_130324.jpg
22. 9. 2015 11:01
22. 9. 2015 10:50
22. 9. 2015 07:35
21. 9. 2015 22:01
musí vřít a stačí na vteřinku ....
21. 9. 2015 21:05
Králík a nutrie jsou dietní masa. Králíka mívají v masně, a pokud já vím, tak buď celého chlazeného nebo stehna mražená, občas i hřbety mražené. Nutrii už jsem hodně let v obchodě neviděla, ale pokud bys našla chovatele, tak by Ti možná nechal.
21. 9. 2015 20:05
21. 9. 2015 15:21
lencas:Na gulas muzes pouzit i hovezi zadni, nebo tzv. podpleci, to je libove a pritom ne suche a cenove prijatelnejsi, nez zadni.Z veprove kyty muzes klidne udelat i gulas, ale bude maso sussi.Nam to ovsem take nevadi
Na vypecky bych pouzila nejspise libovou plec.Preci jen se ty kousky maji daleko vetsi tendenci vysusit, nez kdyz peces libove maso v celem kuse.
Z krutich prsou delavam i "svickovou", z vykosteneho krutiho stehna, prodava se jiz predpripravene, delavam gulas, segedin, pecu...
21. 9. 2015 15:02
21. 9. 2015 15:00
to víte mám ráda řízky kveták langoše,... ale bez fritáku problém a mám jen starou remosku, jednu plotýnku , zcela bez trouby
21. 9. 2015 14:17
Voda se musí vařit, nebo stačí jen horká?
21. 9. 2015 13:34
mně se osvědčilo ponořit osmažené (květák, řízek, karbanátek) na několik vteřin do vroucí vody, kupodivu to funguje smažené pak není nasáklé tukem většina tuku zůstane ve vodě a chuťově to není poznat. Kdysi to doporučila kamarádce doktorka, když měla mononukleózu.
Předchozí 1 … 1543 1544 1545 1546 1547 … 2712 Další