Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

rebeka: hmm. omáčka je asi uni, to je fakt, ale nemusíí jíst přílohu :-) a chleba je asi blbá volba :-) - ale ta omajda asi není špatný nápad

Lenullka: tak já bych volila gulášek..to chutná snad všem;-):yes:

nevíte co uvařit pro dělníky :-) nevím co jí každý :-) aby nepomluvily

Acraj: já dělám s fenyklem a křenem :-)

Dobrý den, já jsem úspěšně zopakovala rychlovku od Bahuly, která všem moc chutná http://www.toprecepty.cz/recept/23586-bramborovy-g...:-p:-)

U nás oukrop, bramborová kaše s kousky uzeného a okurkový salát.

Acraj:Dříve jsme dělali mnoho receptů,ale nám se nejvíce osvědčil nálev z Deka.

Masula:Manžel zavařuje červenou řepu?Máte nějaký dobrý nálev, nebo jak vy ji upravujete, děkuji!:-p

u nas byly špagety s mletým masem receptík je tady odsud a je naprosto skvělej všem moc chutnalo:-D

Tak my měli pouze hovězí vývar s nudlemi a zeleninou ze včerejška a večer budu vařit knedlík s uzeným, zelí a špenát.

U nás dnes byla drůbeží polévka s nočkama a mleté kuličky s falešnou svíčkovou:-) a manžel teď zavařuje řepy;-):-K

Dnes se těším na přírodní kuřecí plátek a hranolky vlnky, mmmm:yes:

Dobrý večer, já jsem dnes spáchala mezi uklízením, Topkama:-D kolínkoto od Cathleen. Výborná rychlovka. Jak příjde manžel z práce, ten bude čubrnět:-O Minule mu to moc chutnalo:-p

Acraj: jej, díky moc. Určitě si to zapíšu "za uši":-), vypadá to mooc lákavě.
Tentokrát to byla akce jednoho dne: Kup-uvař", ale jsou běžně k dostání, tak to prubnu.
Pivo, česnek a cibuli (+kmín) používám, ale s tou hořčicí to neznám:-p
Bylo k tomu i kysané vařené zelí, vmíchala jsem do něj na závěr trochu vypečené šťávy a bylo to:-*:-p
díky za tip:-K

jahoda:Tak to krásné koleno vykosti, trochu naklepej a potři kašičkou ze světlého piva, česneku a francouzské hořčice, srolovat a převázat jako ptáčka, vlož na pekáč, který se musí nejdříve vystlat drobně pokrájenou cibulí, podlít pivem a péci cca 90 min.Název tohoto kolena je "marinované koleno jedna báseň", ale je v tom háček, protože se musí před pečením nechat proležet do druhého dne.:-p

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek