Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Poděkování “ Anna Kocikova, 18. 12. 2025 16:54
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 15. 12. 2025 08:27
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: u nás Rabit není,ale otevřeli nové řeznictví…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Simona Skolakova: teď mají krky v Rabitu, kupovala jsem je…“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„Dobry vecer, varim hovezi polevku a budou znovu spaghetti…“ hazel, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
28. 6. 2010 06:54
28. 6. 2010 06:41
a cestoviny v syrovej omáčke...
28. 6. 2010 06:02
28. 6. 2010 05:41
28. 6. 2010 05:31
Toť je snadné pečení, není žádné umění. Bůček jen nakrájí se, osolí, opepří a okmínuje se v míse. Taky trošku papriky ŽÁDNÝ špetky veliký. Promícháš to s cibulí, česnekem to vrcholí. Pak už do trouby to dáš a vávarem podléváš. Tlustý bůček to je krása, u něj je vždy kousek masa. Snad to dneska zvládneme a v tom horku zdlábneme. Pivo to nás ochladí, budějckejm to nevadí. Už ho máme v lednici a ne jednu sklenici. Kde se dobré pivko pije, úplně se jinak žije. Voda ta je dobrá taky, když si mejem nohy taky. Žáby čuraj do vody, jdi raděj do hospody. HI HI HIHI. Václav
27. 6. 2010 17:52
27. 6. 2010 12:23
27. 6. 2010 07:55
26. 6. 2010 11:43
Musím říct že brambory jsou opravdu výborné a superrychlé
26. 6. 2010 07:29
Takže vinnou klobásu my z mrazáku jen vyndáme a sobě uděláme. Ušleháme brambory a budeme hotovi.
25. 6. 2010 14:06
25. 6. 2010 13:19
25. 6. 2010 09:46
25. 6. 2010 08:58
25. 6. 2010 07:02
Předchozí 1 … 2396 2397 2398 2399 2400 … 2779 Další