Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 3 minutami
„Na jakých otáčkach mixéru mixovat pyré?“ Monicurka, 1. 8. 2025 17:53
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 26. 7. 2025 17:28
Poslední příspěvky
„Zítra budu vařit hovězí hrudí z receptáře kauflandu. Akorát…“ tara23, před 6 minutami
„Nadja: Nadi vloni jsem od sousedky dostala rakytníkovou…“ tara23, před 10 minutami
„MarcelaPa: rakytník je asi zdravý, ale vůbec mi nechutná ,…“ Jajajajaapaja, před 50 minutami
Přečtěte si Zobrazit více
2. 11. 2009 13:34
2. 11. 2009 11:50
2. 11. 2009 11:38
2. 11. 2009 11:31
2. 11. 2009 10:14
2. 11. 2009 07:41
1. 11. 2009 20:54
1. 11. 2009 20:34
1. 11. 2009 13:44
1. 11. 2009 13:36
1. 11. 2009 12:28
1. 11. 2009 12:18
1. 11. 2009 11:36
1. 11. 2009 09:14
Kachna zvolna péct se musí. To se týká také husí. Kachna se jen posolí, okmínuje i do ní. Pak se jenom podlije a pekáč se přikryje. Někdo dává jabka půlku, prý to dělá zlatou kůrku. Nevím my to neděláme, my jen prostě podlýváme.
Knedlík z brambor, ten být musí, právě kachně hrozně sluší.
Zelí bude kysané, dobré se už dostane. My ho máme z Roudného, dvě kylíčka čerstvého. Je letos již zkvašené, na váhu nám dodané.
Ke kachně my dáme kousek krkovice, ať na zejtra zbude více. Knedlů , zelí víc též nutností stává, zejtra míchanice se podává.
Pivko ke kachně my dáme . HEČ, přátelé .. My se máme. Václav
31. 10. 2009 19:07
Předchozí 1 … 2465 2466 2467 2468 2469 … 2685 Další