Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 49 minutami
„Poděkování “ Anna Kocikova, 18. 12. 2025 16:54
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 15. 12. 2025 08:27
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, ja už varím koleno, potom ho napatlané pečiem v…“ magdalenka, před 54 minutami
„Jajajajaapaja: u nás Rabit není,ale otevřeli nové řeznictví…“ Simona Skolakova, před 13 hodinami
„Simona Skolakova: teď mají krky v Rabitu, kupovala jsem je…“ Jajajajaapaja, před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7. 1. 2010 09:38
7. 1. 2010 09:37
7. 1. 2010 08:31
7. 1. 2010 07:26
6. 1. 2010 10:03
6. 1. 2010 10:00
jitule to vypadá skvěle, to tvé jídlo
6. 1. 2010 08:33
Lasaně podle mého najdete zde http://bucifousek.webgarden.cz/testoviny/lasane-po...
6. 1. 2010 08:06
2./ Všera jsem vám říkal co budeme vařit. Já mínil a žena změnila. Nakonec bylo kuře na zelí podle "Ekucharky.net". Velká pro mne dobrota. Já to zelí zkrátka miluji. (nafotil jsem).
3./ (A)Doděla jsem ten rybí salát, ale zatím nenafotil. Myslím, že už bude jedlej. HI hi. Je z ořezů kapra. Musí bejt jen maso bez sádla.(to je moc cítit). Když hecháme kapří kůži, je také nutné ji před poslední úpravou sundat. Je moc tvrdá-tak na boty. Kdo má rád ze sladkovodních ryb, tak jsou nejlepšé bílé ryby (cejn,plotice apod.) Jinak cejn má kvantu kostiček a je s nimi moc práce. Na Lipně když berou, jich nachytáte pytel. Pak se hodí na rybí salát(Kosti ocet rozloží)a nebo na karbanátky(při mletí zůstanou kostičky namotané na šneku mlejnku) RUČNÍM. Jak je to na el.kutru-nevím. Někdo udí. Ale to aby byl cejn velkej.(B) Máme rádi ze slanečků (mořských ryb). Ale pozor, mají i uzené. Z toho nám to nejede. Udělal jsem a nikdo to nechtěl. TAK BACHA. (Ještě to ofotím a třeba dám i přesný recept). Václav.
6. 1. 2010 08:02
6. 1. 2010 07:30
6. 1. 2010 07:29
6. 1. 2010 07:17
6. 1. 2010 07:17
6. 1. 2010 07:04
5. 1. 2010 17:19
Předchozí 1 … 2519 2520 2521 2522 2523 … 2779 Další