Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„PAMĚŤ“ DavidF, 16. 10. 2025 15:05
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 14:09
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Dekuji Simonko, jsem rada ze jsi me to…“ hazel, před 5 hodinami
„Dobry vecer, vcera ty jakoby jitrnice me moc nechutnali,…“ hazel, před 5 hodinami
„Jajajajaapaja: brzlík - hotový je podobný mozečku - ale…“ Nadja, před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
30. 10. 2009 22:04
30. 10. 2009 18:03
30. 10. 2009 18:01
30. 10. 2009 15:51
30. 10. 2009 12:55
30. 10. 2009 11:36
30. 10. 2009 11:24
30. 10. 2009 08:45
Rýže prý běhavku staví, asi ano, vím však jistě, u nás je na předním místě. V Asii to také ví, pro rýži rádi jí. Rýže ne jen lidi sytí, pro chudé je to přežití. Je to základ potravy, jí se taky pro zdravý. My však nejsme zas tak přísní, nejíme jí že jsme v tísni. By nebyla tak moc zdravá, s kachním masem se podává. Když my krky vaříme, chuť do rýže vpravíme. Krky vařené se obírají a do rýže se vmíchají. Vývaru je trochu více aby zbylo na rýžičku vaření a polívku , to se ví. Vývar přebytečný undáne a mrkviču doň dáme. Taky celel a petržel, aby Vašek dýl vydržel. HI HI. Pak se tam jen hrstka rýže dá , polívka je hotová. Každý na talíři podle chuti si jí sám potom dochutí.Václav
29. 10. 2009 18:19
29. 10. 2009 16:00
29. 10. 2009 12:08
29. 10. 2009 11:30
29. 10. 2009 10:59
29. 10. 2009 10:42
29. 10. 2009 10:15
BÁRO
Předchozí 1 … 2527 2528 2529 2530 2531 … 2746 Další