Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak naložit kuřecí maso na čínu? Tato minutková příprava masa je velmi oblíbená
Zdroj: Toprecepty

Kuřecí čína je velmi známý a rozšířený pokrm, a to především pro jednoduchost i rychlost jeho přípravy. Orestované maso stačí doplnit o čerstvou zeleninu a báječný oběd máte na stole. Poradíme, jak maso naložit.

Ochucené nudličky kuřecího masa orestované společně s kousky zeleniny - ano hádáte správně, řeč je o oblíbené číně. Jako přílohu volíme nejčastěji rýži, případně nudle. Správně naložené maso tento pokrm posune na vyšší úroveň.

Jak naložit maso na čínu

Receptů na kuřecí čínu je nepřeberné množství - poradíme vám, jak postupovat:

  • Maso nejprve nakrájejte na jemné nudličky dlouhé přibližně 4 cm a vložte je do misky.
  • Nyní přidejte k masu oblíbené koření - koření na čínu, česnek, zázvor, sůl, pro ostřejší chuť špetku chilli, sójovou omáčku a také Solamyl, který marinádě dodá správnou konzistenci. Množství koření přidávejte podle své chuti.
  • Naložené maso na čínu nechte zhruba 1 hodinu odpočívat v chladu lednice a poté ho můžete orestovat.
Inspirujte se chutným receptem na čínu z kuřecího masa podle videonávodu, se kterým to zvládne i naprostý začátečník v kuchyni. Tento pokrm můžete podávat s vařenou rýží a ozdobit nasekanou jarní cibulkou. Přejeme dobrou chuť.

Komentáře (2)

Jak může někdo doporučit KOŘENÍ NA ČÍNU??????????

Pepynn: Popravdě, ono je totiž koření a KOŘENÍ - záleží, zda si člověk rád připlatí za kvalitu, nebo koupí tu nejlevnější směsku s různými "šmakuládami". 😶 Navíc nikde není psáno, že si koření na čínu nemůžete připravit vlastní. 😊 Pokud máte ověřený postup na přípravu takovéto kořenící směsi, budeme mooc rádi, když se o něj podělíte s ostatními. 😍 Děkujeme.

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli