Bramborové šulánky s mákem: Na vydatné sladké jídlo bohatě sypané mákem a přelité rozpuštěným máslem stačí jen tři suroviny
Kam na samosběr borůvek: Na Moravě si kilogram natrháte již za 135 Kč, u Budějovic dáte za kilo 200 Kč
Základní pravidla pro zálivku okurek: Kdy začít zalévat intenzivně, jak vodu správně dávkovat a jak poznat, že rostlina trpí
9 foto Hodnocení 12× Jaká marináda na krkovici je nejlepší? Možností je několik a všechny stojí za to
11 foto Hodnocení 8× Jak naložit maso na svíčkovou? Udělejte to den předem, ať si rozložíte práci
8 foto Hodnocení 7× Časté chyby při nakládání masa: Nevěřte tvrzení, že čím více koření, tím lépe
6 foto Hodnocení 276× Jak naložit maso, aby bylo křehké? S jednoduchým postupem si snadno každý poradí
7 foto Hodnocení 7× Jak ochutit marinádu na grilování? Je báječná s čerstvým česnekem i s bylinkami
5 foto Hodnocení 85× Jak vyudit kuřecí stehna v domácí udírně? Poradíme, jak maso naložit i vyudit
Poctivá uzená polévka: Uzená vepřová žebra je třeba dostatečně dlouho vařit a nesolit, další rozměr chuti dodá zelenina