Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 486 kJ / 5 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,36 g |
Tuky | 309,50 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 371 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 485,88 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny smícháme dohromady.
Krok 2: Těsto vlijeme do předem vymazané (máslem) a vysypané (strouhankou/hrubou moukou) formy.
Krok 3: Vložíme do středně vyhřáté trouby (cca 175 stupňů) a pečeme cca 20-30 minut dle trouby a formy. Zkoušíme špejlí.
Krok 4: Pokud se těsto už na špejli nelepí, bábovku vyndáme a máme hotovo! Vyklopíme, studené pocukrujeme nebo ozdobíme dle vlastního uvážení.
A Dobrou chuť! ❤️
A Dobrou chuť! ❤️
Zveřejněno 15. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKEz
Moje poznámka
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKEz
Nejnovější recepty
Hermelín ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 3 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 7 hodinami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z kompotu
Dagemar před 29 minutami
Brokolicová polévka s vločkami
wimra před 1 hodinou
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Natalie74 před 1 hodinou
Brynzové placičky se špenátem
supec5978 před 2 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sova1 před 2 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Markeeta před 2 hodinami
Lotrinské těstoviny
Stepanka.M. před 3 hodinami
Letní koláč
Freya98 před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Eva1mamina před 3 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
ořechy vlašské,
cukr moučkový,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
vejce,
Komentáře (10)