Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepková buchta na způsob bratislavské

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 11. 2019 11:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie17 315 kJ / 4 139 kcal
Bílkoviny105,33 g
Tuky174,86 g
Vláknina43,76 g
Cholesterol 880 mg
Sodík 595 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy503,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

16. 11. 2019 13:11

Asi moja otázka vyznie divne - prečo je potrebné mak tak dlho variť? Pečiem rada makové veci a nikdy ho tak dlho nevarím. Robím to zle?:-O

yanull yanull

16. 11. 2019 12:33

Přidávám malou vychytávku. Aby nebyl mák řídký, vaříme ho bez cukru a osladíme ho až po uvaření. Pak ho nemusíme zahušťovat. ;-):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bezlepkova buchta bezlepkova piškotova buchta bezlepková maková buchta bezlepkové buchty recept

Suroviny: vejce, cukr třtinový, cukr vanilkový, olej, voda, mouka bezlepková, kypřící prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, cukr třtinový, povidla švestková, mák mletý, mléko, skořice, rum, piškoty, vločky ovesné, mouka rýžová, máslo, cukr třtinový, skořice mletá

TopRecepty.cz

Bezlepková buchta na způsob bratislavské

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mJ7p