Karamelové cookies
Karamelové sušenky zaujmou krásnou zlato-hnědou barvou. Už samotný karamel jim dodává úžasnou chuť, navíc do sušenek můžeme přidat kousky čokolády, nebo je posypat karamelovým zdobením.
Postup přípravy
Krok 1: Máslo vyšleháme do pěny, pak do něj vešleháme Salko.
Krok 2: Mouku smícháme s kypřicím práškem a postupně zapracujeme do těsta. Do těsta můžeme vmíchat i nasekanou čokoládu. Z těsta tvarujeme malé kuličky, které klademe na plech vyložený pečicím papírem. Tam je splácneme a dozdobíme karamelovými kousky.
Krok 3: Pečeme na 180 °C asi 10-12 minut.
Zveřejněno 26. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karamelové cookies
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2mw8
Moje poznámka
Karamelové cookies
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2mw8
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 12 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 12 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 57 minutami
Dršťky na paprice
magdalenka před 1 hodinou
Okurkový salát
magdalenka před 1 hodinou
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 1 hodinou
Česnečka se sýrem
magdalenka před 1 hodinou
Červená řepa v těstíčku
Endy2011 před 1 hodinou
Fazolová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Tataráček
magdalenka před 1 hodinou
Beskydský bigos
magdalenka před 1 hodinou
Rychlé nudlové těsto
magdalenka před 1 hodinou
Suroviny:
salko karamelové,
mouka hladká,
kypřící prášek,
máslo,
zdobení,
čokoláda
Komentáře (1)