Špecle s uzeným a špenátem
Špecle májí svůj původ v německy mluvících zemích. Jedná se o podlouhlé těstoviny, podobné haluškám, a můžete si je snadno vyrobit doma. V obchodě jsou k dostání v čerstvé i sušené podobě a se špenátem a uzeným masem jsou opravdu výborné.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špecle s uzeným a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD9GP
Moje poznámka
Špecle s uzeným a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD9GP
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 44 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 1 hodinou
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 23 hodinami
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicové rohlíčky
Noumik před 26 minutami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
Jajav před 2 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 3 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 4 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 4 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 5 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 6 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 12 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 16 hodinami
Suroviny:
špecle,
špenát listový mražený,
cibule,
vejce,
mouka hladká,
sádlo,
česnek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)