Špecle s uzeným a špenátem
Špecle májí svůj původ v německy mluvících zemích. Jedná se o podlouhlé těstoviny, podobné haluškám, a můžete si je snadno vyrobit doma. V obchodě jsou k dostání v čerstvé i sušené podobě a se špenátem a uzeným masem jsou opravdu výborné.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špecle s uzeným a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD9GP
Moje poznámka
Špecle s uzeným a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD9GP
Nejnovější recepty
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 11 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 18 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavliny halušky
terundela před 4 minutami
Hrnková bábovka
lunav1 před 2 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 12 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 13 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 15 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 15 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 16 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 16 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 16 hodinami
Suroviny:
špecle,
špenát listový mražený,
cibule,
vejce,
mouka hladká,
sádlo,
česnek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)