Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 486 kJ / 5 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,36 g |
| Tuky | 309,50 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 526 mg |
| Sodík | 371 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 485,88 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny smícháme dohromady.
Krok 2: Těsto vlijeme do předem vymazané (máslem) a vysypané (strouhankou/hrubou moukou) formy.
Krok 3: Vložíme do středně vyhřáté trouby (cca 175 stupňů) a pečeme cca 20-30 minut dle trouby a formy. Zkoušíme špejlí.
Krok 4: Pokud se těsto už na špejli nelepí, bábovku vyndáme a máme hotovo! Vyklopíme, studené pocukrujeme nebo ozdobíme dle vlastního uvážení.
A Dobrou chuť! ❤️
A Dobrou chuť! ❤️
Zveřejněno 15. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKEz
Moje poznámka
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKEz
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 55 minutami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 17 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 43 minutami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 1 hodinou
Frgálová buchta
Merylas před 1 hodinou
Buchty na páře
Merylas před 1 hodinou
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 1 hodinou
Suroviny:
mouka hladká,
ořechy vlašské,
cukr moučkový,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
vejce,
Komentáře (14)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0