Pivní bramboráky: Stačí přidat do těsta jen trochu piva a bramboráky jsou krásně křupavé a nádherně nadýchané
Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
72 foto Velký přehled vánočních cukrovinek 2024: Čokoládového Mikuláše koupíte už za 16 Kč, vánoční kolekci i za 430 Kč
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
17 foto Tereza z Peče celá země nabídla recept na jahodový džem s chutí cheesecaku: Voní máslem a rumem a nikdo mu neodolá!