Kuchař TOMASDUDA
- Počet receptů
- 1
- Počet fotografií
- 0
- Počet příspěvků
- 0
- Počet komentářů
- 0
- Osobnost
- realista
- Jazyky
- slovenština
- Datum registrace
- 19. 4. 2011
Nejnovější recepty Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“
Pečené brambory 10x jinak: V solné krustě budou chutnat jako právě vytažené z popela, s máslem si na nich fantasticky pochutnáme
Hlídejte si co pijete a jíte. Vaše zuby vám poděkují