Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš od Terky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 3. 2010 14:28

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 156 kJ / 2 666 kcal
Bílkoviny117,26 g
Tuky207,24 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy54,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Miloš Mičáni

20. 8. 2016 14:58

Už keď tam vidím múku tak recept zmetiem zo stolu ...:-//:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 6. 2016 20:36

hosta: No, cibule je poslední dobou mizerná, měkká a zhnilá, nebo obrovská. Já dnes koupila 2 kusy cibule 380 g . Nekecám!!! :-)

prosciuto

24. 6. 2016 19:47

hosta:
To je tu tak stále, bývajú aj väčšie. Niekedy len 3+1 malá na 1 kg.
To, čo nazývate "jarní cibulka", tu je celý rok a veľkosť skoro taká ako cibuľa nie "jarná".
To s čienym pivom je pravda, stačí menej cibule.
:yes:

hosta hosta

24. 6. 2016 11:45

prosciuto: to se u vás hodně urodilo, když máte čtyři cibule do kila - mj. - recept na guláš s černým pivem zdaleka nemusí splňovat pravidla "tradičního" guláše;-)

casino casino

24. 6. 2016 11:42

prosciuto:
No, všechno je relativní...:-)
Očas potkám i 400g cibuli, ale i tak, čtvrtkilová cibule, to už je pořádná cibulička, že :-D
Leta, až do té než jsem se dočetl to co píšete, jsem dával cibule na hmotnost stejně jako masa... Teď už nevážím ani "nehromádkuju", čili cibule dávám plusninusautobus a když se mi gulášek zdá nasládlý víc než je žádoucí, tak ho zastříknu octem:-)

prosciuto

24. 6. 2016 10:16

Pajaja:
Neviem, aké cibule máte na mysli, pretože 2 cibule vážia najmenej 500 g (ako je v tomto prípade váha mäsa) a teda prekračujú tradičnú kombináciu objem mäsa = objem cibule (nie váhy).

Aleks

26. 10. 2012 18:19

tak teď se mi dělá :-) jelikož jsem cizinka a vařím guláš poprvé, přítel čech říká že chuťově je skvělý :-8 děkuju, dneska si pochutnáme ;-)

Elfkam111

6. 1. 2012 20:11

Doporučuji dávat zvláštní typ černého piva. Nikoliv černý ležák (klasicky prodávané pivo), ale typ stout nebo porter. Vyrábí například Náchodský Primátor, Pivovar Pardubice i jiní. Guláš bude ještě lepší ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 9. 2011 13:01

Přidávám foto a plusík. Trochu jsem si to upravila. Dala jsem jen malou lžičku oleje, na něm jsem osmahla maso, to si krásně pustilo šťávu. Cibuli jsem si usmažila dotmava zvlášť, dala na sítko a vymačkala z ní olej až pak přidala do guláše. Taky jsem dala asi 3 stroužky česneku a čili papričku. Mouky jsem dala taky jen malou lžičku, stačila. Vynikající;-)

kaja.f

29. 10. 2010 17:33

vyborny, taky jsem trochu pridala cibule a misto oleje jsem pouzila sadlo a pritel i ja jsme se olizovali az za usima..a pritom je to tak jednoduchy recept..parada:yes:

Pajaja

28. 6. 2010 20:26

Elizo, Tvé fotky jsou moooc hezké.
Jen, přiklonila bych se, Terko, k názoru Brutzel-Svejka - té cibule je podle mně málo. :-/ Dávám jí 1:1 k masu, tedy do guláše. :yes: +4

Eliza Eliza

10. 4. 2010 18:57

Díky ;-), jsem živá a až na prodělanou jednodenní (zato pořádnou) střevní chřipku snad i zdravá... Jen jsem po pěti týdnech začala chodit do práce a tak trochu nestíhám. A takhle to se mnou bude nejméně do konce května... Už se těším, až to období bude za mnou...
Papri, já si musím neustále nařizovat minutku, jinak bych připálila i kafe...;-):-8

Paprika Paprika

10. 4. 2010 17:44

Elizo - krásné fotky:yes::yes:. Já ho dělala včera, černé pivo jsem kvůli němu koupila, ale zakecala jsem se na pokecu a byl na uhel;-(;-(

spagetka spagetka

10. 4. 2010 17:43

Eliz!sláva, žiješ, a fotka paráda ;-):-D:yes:

Eliza Eliza

10. 4. 2010 17:12

Guláš jsem černým pivem podlévala asi prvně... Byl výborný, takže posílám bodík a nějaké obrázky ;-).

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš jednoduchý hovězí guláš hovězí guláš s pivem hovězí guláš pro začátečníky hovězí kostky na guláš výborný hovězí guláš hovězí guláš recept zdravý hovězí guláš recepty hovezi gulas hovězí guláš bez mouky guláš pro začátečníky hovezi gulas s cernym pivem skvělý guláš hovezi gulas s noky gulase ceny hovjeziho gulaše recept na guláš hovězí guláš jednoduchý recept skvělý hovězí guláš guláš primátor

Suroviny: pivo černé, cibule, mouka hladká, maso hovězí, olej, pepř, paprika sušená sladká, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí guláš od Terky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A61z