Falešná paštika

terunka Kuchařka: terunka

Pomazánky 3 názory

Suroviny

2 velké brambory uvařené ve slupce
100g vepřových škvarků
2 vejce uvařená natvrdo
1 cibule
3 lžíce majonézy
lžíce dijonské hořčice
1 kyselá okurka
lžička provensálských bylinek
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané a na kostičky nakrájené brambory a vejce promícháme se škvarky, nadrobno nakrájenou cibulí a kostičkami okurky.

  2. Směs rozmixujeme tyčovým mixérem na jemnou pastu, ochutíme solí, horčicí a bylinkami a vmícháme majonézu.

  3. Pomazánku řádně promícháme a necháme v chladu nejméně 2 hodiny uležet. Mažeme na čerstvé pečivo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Falešná paštika

Tématické fráze: škvarková paštika paštika ze škvarků škvarková paštika recept paštika ze škvarek paštika se škvarky škvarková paštiky pastika se škvarkama paštika se škvarků játrová domácí paštika recepty škvarky jfalešná paštika recept na paštiku ze škvarků falešná škvarková pomazánka sterilovaná paštika paštika škvarková škvarková paštika recepty paštika z drubežích jater recept domácí paštika ze škvarku domacipastika domácí paštika se škvarkama domacipastika recept

Zapomněl/a jsem heslo