Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 164 kJ / 1 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,59 g |
Tuky | 133,76 g |
Vláknina | 7,88 g |
Cholesterol | 647 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,02 g |
Sacharidy | 30,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og8N
Moje poznámka
Falešná paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og8N
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 6 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 20 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 41 minutami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 1 hodinou
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 1 hodinou
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 1 hodinou
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 1 hodinou
Chleba bez hnětení
HejMira před 2 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
NikaPo před 2 hodinami
Jemná rybí pomazánka
Valis před 3 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 3 hodinami
Tématické fráze:
škvarková paštika,
paštika ze škvarků,
škvarková paštika recept,
paštika ze škvarek,
paštika se škvarky,
škvarková paštiky,
pastika se škvarkama,
paštika se škvarků,
sterilovaná paštika recept,
játrová domácí paštika recepty škvarky,
jfalešná paštika,
recept na paštiku ze škvarků,
falešná škvarková pomazánka,
sterilovaná paštika,
paštika škvarková,
masová paštika sterilovaná recepty,
domácí paštika ze skvarku,
recepty paštika ze škvarků,
škvarková paštika recepty,
paštika z drubežích jater recept
Suroviny:
brambory,
škvarky,
vejce,
cibule,
majonéza,
hořčice dijonská,
okurky sterilované,
koření provensálské,
sůl
Komentáře (5)