Zapékané žampiony

Lenullka Kuchař: Lenullka

Předkrmy 9 názorů

Suroviny

žampiony
niva
anglická slanina
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony očistíme a vytrhneme nožičky. Naplníme nivou, pokryjeme plátky slaniny a zakápneme malinko olivovým olejem. Pečeme ve vyhřáté troubě, dokud není slanina pěkně udělaná do křupava.

Poznámka

Vím, že takových to žampionů je tu více. Ale zdá se mi, že v jednoduchosti je krása. Žádné kombinování koření či vejce. A můžu říct, že ta jejich chut a plnost štávy ještě nic nepřekonalo. Ty na našich oslavách mizí okamžitě.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 136 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapékané žampiony

Tématické fráze: zapekane zampiony zpracování žampionů zapečené žampiony v troubě jak zpracovat žampiony žampiony v troubě zampiony zpracovani žampiony recepty zapekane sampiony zapékané žampiony s nivou zapečené žampióny předkrm žampiony žampiony předkrm recept na zapékané se žampiony zapékané žampiony recepty zapekane zampiony recept zampiony-zpracovani recept zapékané žampiony zapekany zampion zapečené žampiony s nivou žampiony zapékané

Zapomněl/a jsem heslo