Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 320 kJ / 1 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,81 g |
Tuky | 15,87 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 23 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,13 g |
Sacharidy | 238,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská toastová pikantní pečená jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOk4
Moje poznámka
Francouzská toastová pikantní pečená jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOk4
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 21 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 8 hodinami
Kure pecene
raelggg před 9 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 10 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 11 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 12 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 14 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 16 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 16 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
francouzska zemlovka,
recepty z jablek,
pečená jablka,
výborná pečená jablka,
toastova zemlovka,
recept na pečená jablka,
pečená jablka top recepty,
clafoutis jablka,
pikantní jablka recepty,
toasty s jablek,
pikantní jablka,
žemlovka pikantní,
clafoutis s jablky,
malinovy pikantni dezert,
jablka slané recepty,
fran ouzská žemlovka,
výborné pečené jablko,
francouzská buchta jablka,
vylepsena zemlovka,
jiunge na facebook 15356
Suroviny:
mléko polotučné,
bílek,
med,
esence vanilková,
sůl,
chléb toustový tmavý,
jablko,
rozinky,
skořice mletá,
cukr moučkový
Komentáře (6)