Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 883 kJ / 3 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,72 g |
Tuky | 210,58 g |
Vláknina | 25,60 g |
Cholesterol | 866 mg |
Sodík | 871 mg |
Sůl | 2,69 g |
Sacharidy | 395,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze surovin na těsto uděláme korpus, který v dortové formě upečeme.
Krok 2: Ze 7 dkg hery a 2 dkg hladké mouky uděláme světlou jíšku, kterou zalejeme 250 ml mléka (studeného) a 2 minuty povaříme. Až to vychladne, tak do této směsi přidáme 20 dkg hery, 15 dkg moučk. cukru a 2 lžíce kakaa. Utřeme do hladkého krému.
Krok 3: Natřeme krém na vychladlý korpus v dortové formě, potom po odležení (alespoň hoďku v lednici) vyndáme opatrně z "kroužku" dortové formy a potřeme ho celý čokoládou na vaření.
Krok 4: Do té čokolády na vaření přidávám trochu mléka, tolik se při krájení neláme.
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Harlekýn
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnrz
Moje poznámka
Harlekýn
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnrz
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 7 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 9 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 11 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 11 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 1 hodinou
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 1 hodinou
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 2 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 2 hodinami
Cikánský řízek
Petulensie před 3 hodinami
Bratislavská buchta
DanaDR před 3 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší recept na dort harlekýn,
harlekýn recept,
korpus na harlekýn,
harlekýn,
harlekýn jako z cukrárny,
těsto na harlekýn,
dortove formy,
harlekýn korpus,
korpus harlekýn,
recept harlekyn,
krem na harlekyn,
korpus na harlekýna,
recept na harlekyn,
dortové krémy,
nejlepši harlekyn,
krém harlekýn,
korpus harlekyn recept,
krem z hery,
recept na korpus harlekýn,
recept na harlekýna
Suroviny:
cukr moučkový,
žloutek,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kakao,
bílek,
tuk hera,
mouka hladká,
mléko,
tuk hera,
cukr moučkový,
kakao,
čokoláda na vaření
Komentáře (7)