Kuřecí rošťák
Kuřecí maso je nejčastěji servírované maso, proto jistě oceníte tip na jakoukoliv obměnu. Vyzkoušejte náš recept na kuřecí rošťáky. Díky pivní marinádě se bude maso doslova rozplývat na jazyku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 370 kJ / 1 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,41 g |
Tuky | 25,55 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 793 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,67 g |
Sacharidy | 58,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve připravíme marinádu smícháním vejce, piva, mouky, Solamylu, sójové omáčky, hořčice a pepře. Podle chuti přidáme sůl.
Krok 2: Kuřecí maso nakrájíme na kousky a necháme marinovat nejméně 3 hodiny, může se nechat i přes noc.
Krok 3: Pak kousky na oleji smažíme dozlatova.
Zveřejněno 25. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí rošťák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8q5
Moje poznámka
Kuřecí rošťák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8q5
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 7 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 21 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
vakl1 před 23 minutami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 1 hodinou
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 2 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 3 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 3 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Hambro před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
LILIANA0701 před 9 hodinami
Tématické fráze:
rostaci z kureciho masa,
kureci rostaci,
rošťáci recept kureci,
roštáci recept,
recept na rošťáky z kuřecího,
roštáci recepty kuřecí,
recept na rošťaky,
rostak,
nakládané maso roštáci,
recept rošťáci,
rošťáci,
rošťák recept,
roštáci kuřecí,
kuřecì řízky rošťáci,
roštáky,
kuřecí rošťáci recept,
recepty rošťáci,
rošťáci s kuřecího masa,
top recepty kuřecí maso,
kuřecí plátek rošták
Suroviny:
vejce,
pivo světlé,
mouka hladká,
solamyl,
omáčka sojová,
hořčice,
pepř,
sůl,
maso kuřecí,
olej
Komentáře (16)
Petra H.: možná, byste si znovu měla přečíst recept i odkaz - pak pochopíte vy
Jako důkaz ti posílám obrázky.
Jen mi v surovinách chyběla sůl, tak jsem do marinády dala asi jednu kávovou lžičku.
Díky za výtečný oběd
K receptu nejsou žádné komentáře.