Rošťáci

tiktak Kuchařka: tiktak

Drůbeží maso 4 názory

Suroviny

1 kg kuřecích prsou nebo kuřecích stehen
1 polévková lžíce kečupu
1 polévková lžíce hořčice
5 stroužků česneku
trochu olivového oleje
korenie:
mletá červená paprika
sušené zeleninové koření
kari
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuracie mäso narežeme na rezne a naklepeme, naložíme do marinády: zmiešame kečup, horčicu, olej, cesnak, koreniny.

  2. Necháme cez noc naležať v chladničke.

  3. Na druhý deň opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán a podávame z ryžou alebo hranolkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 41 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rošťáci

  • Jana Pá Jana Pá

  • koudel koudel(neregistrovaný)

    CO to je, ty hranolky s tou rejží? :-p

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

  • Drobenka Drobenka

    Já dělám Rošťáky z vepřové kýty. Marinádu dělám takto: 4 celá vejce, 1 ½ kávové lžičky soli, 2 zarovnané kávové lžičky pepře, 4 kávové lžičky polévkového koření (Maggi,4 kávové lžičky worchestru, 4 polévkové lžíce plnotučné hořčice, 4 až 5 polévk.lžic solamylu (bramborový škrob).Recept mám již několik let z kalendáře Frekvence 1.Maso naložené v uvedené marinádě je fantastické.

    Odpovědět

Tématické fráze: roštáci rošťáci recept roštaci naložené maso naložené kuřecí maso roštáci recept rošťáci recept na roštáky marináda na rošťáky rošťáky recepty roštáci naložení rošťáci rošťáci z kuřecího masa naložené maso rošťáci kuřecí roštáci roštak rošťáci z vepřového masa rostaci recepty vepřový roštak naložení rošťáků recept naložené maso rošťáci naložení masa-rošťáci

Zapomněl/a jsem heslo