Moje obložené mísy - pro inspiraci
Zdobení slaných dortů a obložených talířů je věc čistě individuální a záleží na šikovnosti a trpělivosti každého jednotlivce. Je možné využít různá tvořítka, vykrajovátka, ale hlavně je nutná fantazie.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje obložené mísy - pro inspiraci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXXK
Moje poznámka
Moje obložené mísy - pro inspiraci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXXK
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 11 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 13 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 14 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 17 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 18 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 5 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 7 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 7 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 7 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 8 hodinami
Bublanina
alenalentz před 10 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 10 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 10 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 11 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 13 hodinami
Tématické fráze:
inspirace na studene misy,
obložené taliře,
obložený talíř,
studená obložená mísa,
slavnostní studené obložené mísy,
obložené talíře a mísy,
obložené mísy recepty,
inspirace studene misy,
obložené mísy a talíře,
studené obložené mísy recepty,
studena zeleninova misa,
studený obložený talíř,
zeleninové mísy,
studené obložené mísy,
obložená zeleninová mísa,
studené talíře,
studená mísa inšpirace,
studene misy,
zeleninova mísa,
recept obložená zeleninová mísa
Suroviny:
zelenina,
salám,
šunka,
sýr
Komentáře (11)
Děkuji