Jak se dělá žralok- sladký dort
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 117 kJ / 3 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,07 g |
Tuky | 251,24 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 798 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 106,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Snažila jsem se vše nafotit, aby to bylo dostatečně přehledné, ale nakonec jsem byla tak zaujatá prací, že jsem tu závěrečnou piplačku zapomněla nafotit :)
Doufám, že i tak je návod dost podrobný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 7. 2014 19:58
26. 6. 2014 17:45
25. 6. 2014 16:37
25. 6. 2014 11:00
24. 6. 2014 21:52
24. 6. 2014 20:43
24. 6. 2014 13:30
Jana:přesně toto mě napdlo při prohlížení fotopostupu
24. 6. 2014 10:41
24. 6. 2014 10:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Smažená kuřecí prsa plněná šunkou a nivou
Přidáno před 2 hodinami
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Právě bylo uvařeno:
Pikantní směs na topinky
JirkaPotok uvařil před 3 minutami
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
JirkaPotok uvařila před 4 minutami
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 17 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 17 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 20 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 26 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 34 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak uvařit špagety carbonara? Jak na to, aby byly dokonale krémové a chutné
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: jak se to dela žralok recept jak se dela dort dort se zralokem zralok dort ve tvaru žraloka dort žrakok jak se to dělá.cz žraloci dort jak se to dělá dorty dort hlava zraloka dě dorty recepty jak se dělá dort postup na upečení ijáčka zakysané smetana, puding, šlehačka-krém do dortů jak se to dělá dort dorty pro děti ve tvaru želvy fotopostup dort ve tvaru želva korpus zraloci hlavy dort dorty ve tvaru zraloka
Suroviny: těsto piskotové, fondán, potravinářské barvivo, tvaroh, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, mascarpone, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, rum, marmeláda, jahody, banán
Jak se dělá žralok- sladký dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mV8r
9 názorů