Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrová pochoutka pro obložené mísy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 11. 2010 19:33

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 347 kJ / 2 951 kcal
Bílkoviny103,27 g
Tuky262,85 g
Vláknina11,82 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 5,35 g
Sůl13,13 g
Sacharidy37,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja

6. 3. 2021 18:22

Jaromira18: Ďakujem, je to fakt dobré, máš pravdu. ;-):-K

Jaromira18

6. 3. 2021 14:14

:yes::yes:Také dělám podobně, je to vynikající.:-K:-K:-K

tejaja

5. 3. 2016 16:30

jankohrasko: Rado sa stalo, teší ma, že pomohol.:-8

jankohrasko

5. 3. 2016 11:29

Moc dobré-výhoda je ,že tam můžete dát co chcete-děkujeme za recept.

Alexiss

19. 1. 2013 21:52

tejaja::-D:-D:-D

tejaja

19. 1. 2013 21:46

Vladimír Mináč ml.:
Sú 2 možnosti :
1. Nerozoznáte veľké písmená od malých.
2. Písmená síce rozoznáte, ale vaša pervazívna porucha vám nedovolí pochopiť princípy bežného hovorováho jazyka, zrejme v dôsledku nedostatku neurotransmiterov.

P.S. Nedávajte ako si nick meno človeka, ktorému nesiahate ani po päty.;-)

Alexiss

19. 1. 2013 20:52

Vladimír Mináč ml.:tedy pane,vy jste ale šťoura,Dominika Tatarku asi nikdo míchat s želatinou nebude a slovo "tatarka" se zcela běžně používá,je to zřejmě srozumitelné každému,kromě vás

Vladimír Mináč ml.

19. 1. 2013 20:43

Slovo "tatarka" nič neznamená.
Sú 2 možnosti:
1. Dominik Tatarka (1913-1989), slovenský spisovateľ
2. Tatárska omáčka, (francúzsky sauce tartare) je rozriedená majonéza, do ktorej se primiešava korenie a zelenina, najčastejšie nadrobno nakrájané sterilizované uhorky

Simona Skolakova

15. 7. 2011 13:24

Radka Novotna:co kdyby jsi tyto informace dala na diskuzi,pod svým názvem,tady to zapadne a nikdo to jen tak nenajde!!!!

Radka Novotna

15. 7. 2011 13:21

Par zajimavych informaci o mleku, jeho skladovani a praci s mlekem
http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/mleko-a-v...

Luci.p

17. 4. 2011 17:41

Moc děkuji za radu....dělala jsem sýrovou pochoutku a byla moc vynikající a i se mi povedla...určitě budu dělat častěji...super...dávám bodík :yes: a přidávám i nějakou fotečku.

podrole

17. 3. 2011 09:46

:-):-):yes: Je to bezva budu slavit 60 a právě jsem ji dodělala super

tejaja

24. 2. 2011 18:21

Lucka, želatínu necháš nabobtnať vo vode asi 20-30 min, a na slabučkom plameni za stáleho miešania rozpustíš. Pozor, teplota musí byť maximálne 60 °C, inak stratí želírovaciu schopnosť. Po rozpustení vleješ do misy, v ktorej máš tatarku, smotanu a zmes surovín. Premiešaš, nakoniec zľahka vmiešaš vajíčka a vleješ do vopred pripravenej formy. ;-)

Luci.p

24. 2. 2011 15:29

Dobrý den, sýrová pochoutka vypadá úžasně...ráda bych jí taky zkusila,ale chtěla bych se zeptat,tu želetinu jenom smíchám s těmi 3 lžíci vody a pak už se smetanou a tatarkou? Předem moc děkuji za odpověď a přeji příjemný den.Lucka

Pajaja

29. 11. 2010 20:52

To mi zas něco uniklo. . . :-O Vypadá to na úžasnou dobrotu. :yes: +42

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obložené mísy syrove misy sýrová mísa obložené mísy fotogalerie studené mísy obložené misy recepty pochoutky na silvestra oblozena misa obložené mísy foto jak udelat syrovou misu studená kuchyně obložené mísy nápady na obložené mísy fotografie jak udělat obloženou mísu obložené mísy recept studené obložené mísy sýrové pochoutky obložené studené mísy sýrová mísa foto studená mísa syrova pochoutka

Suroviny: sýr tvrdý, vejce, salám jemný, okurky sterilované, kapie nakladané v oleji, cibule, tatarská omáčka, smetana sladká, želatina

TopRecepty.cz

Sýrová pochoutka pro obložené mísy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9gkD