Suroviny
Porce: cca 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 557 kJ / 2 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,06 g |
Tuky | 29,36 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 412,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve smícháme suché přísady, poté přidáme jogurt, med a jablka.
Krok 2: Vejce oddělíme od bílků, vyšleháme sníh a přidáme do hotového těsta.
Krok 3: Pečeme na 180 °C přibližně 35 minut, pro jistotu kontrolujeme těsto špejlí.
Krok 4: Než nám vystydne korpus, vyšleháme smetanu s cukrem a borůvkami. Na vychlazený korpus dáme polevu a dozdobíme oříšky nebo dalšími borůvkami.
Zveřejněno 9. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný koláč s borůvkovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Ak
Moje poznámka
Jablečný koláč s borůvkovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Ak
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 13 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
jablko,
ořechy,
jogurt bílý,
sladidlo,
koření do perníku,
prášek do pečiva,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
borůvky,
ořechy
Komentáře (2)