Suroviny
Porce: 22 kuliček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 273 kJ / 1 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,83 g |
Tuky | 103,50 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 183,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lanýžové pralinky ve skořicovo-kakaovém pudru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rW0E
Moje poznámka
Lanýžové pralinky ve skořicovo-kakaovém pudru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rW0E
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 7 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 10 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 2 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 2 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 3 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 6 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 7 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 8 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 8 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 9 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 10 hodinami
Tématické fráze:
lanýžové kuličky,
lanýžové kuličky v kakau,
lanýžové cukroví,
lanýžový kuličky,
recepty na pralinky,
pudrový cukr,
lanížové pralinky,
pralinky s lanyžem,
skořicovo čokoláda lanýže,
lanyzovy cukroví,
cukr pudrovy,
cokoladove pralinky a lanyze,
vanoční cukroví lanyzove kuličky,
lanýžové pracny,
lanýžové kuličky s kokosem
Suroviny:
čokoláda,
máslo,
olej kokosový,
cukr,
cukr skořice,
rum,
kakao,
skořice,
smetana
Komentáře (3)