Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková omáčka z tlakáče

Hodnocení receptu je 3,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

4. 1. 2021 22:36

Suroviny

Porce: 6 porci

Nutriční hodnoty

Energie11 318 kJ / 2 705 kcal
Bílkoviny176,27 g
Tuky186,48 g
Vláknina43,24 g
Cholesterol 834 mg
Sodík 1,26 g
Sůl2,88 g
Sacharidy61,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

7. 1. 2021 12:22

sabipupp: asi by bylo třeba opravit v postupu dobu vaření - píšeš "Necháváme dusit v tlakáči cca 90-120 minut." a to je opravdu moc. Ne každý čte všechny komentáře, aby se dozvěděl, že jsi maso dělala v hrnci;-)

sabipupp sabipupp

7. 1. 2021 11:50

bofinka: ano já ho dělala v hrnci, ale jak píše paní pod vámi, svíčkovou můžeme i péct. Je spoustu receptu a spoustu receptu je jiných. ❤️Já ráda tento recept

sabipupp sabipupp

7. 1. 2021 11:47

hospodyne: Velice hezky jste to napsala, jinak já osobně svíčkovou miluji a čas ji ráda věnuji❤️.

bofinka

5. 1. 2021 15:36

Jak jsem dobre pochopila, maso jsi pripravovala v normalnim kastrolu. Mne se totiz zda doba vareni v tlakovem hrnci prehnane dlouha . . . . .

hospodyne

5. 1. 2021 00:17

:-KJá si myslím, že tento recept naopak může třeba mladou kuchařku inspirovat k vyzkoušení. A co je a není svíčková, o tom by se dalo nekonečně dlouho polemizovat. Viz jiné recepty na TOPkách. Od mletého masa po vepřové i drůbeží. A mezi námi, dusit nebo péci svíčkovou celé dopoledne si můžeme dovolit my, důchodkyně a kuchařky s odrostlými dětmi. Za mě:yes::yes:

sabipupp sabipupp

4. 1. 2021 23:00

mika59: Měla jsem krásnou fotku z minulého roku, bohužel jak jsem napsala název svíčková na smetaně nechtělo se to uložit, proto je to svíčková na smetaně z tlakáče, v receptu je proto napsáno že se může dělat v hrnci nebo tlakáči. Jen pro objasnění ❤️

mika59 mika59

4. 1. 2021 22:44

Mám ráda tlakáč a hodně používám. Jen svíčkovou bych tak neudělala. Prosím, berte to jako jen názor..a určitě ji nehaním, jen si myslím, že tohle jídlo si zaslouží tu péči a čas, si pohrát. Pokud to dělám takhle, je to alla svíčková na rychlo. Ale zase pro někoho proč né.? I já takhle improvizuji. ale není to svíčková...;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, slanina, cibule, mrkev, celer, petržel, máslo, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, hořčice, citron, smetana 33%, sůl

TopRecepty.cz

Svíčková omáčka z tlakáče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JvBy