Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 520 kJ / 1 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,50 g |
Tuky | 50,25 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 284,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: K hotovému rozkvasu přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme asi 1,5 hodiny kynout v teple místnosti.
Krok 2: Těsto propracujeme a roztáhneme na plech s pečící fólií. Necháme vykynout (cca 1,5-2 hodiny), potřeme sugem, posypeme oreganem nebo bazalkou a poklademe šunkou a sýrem - náplň už je jen na chuti strávníků a stavu lednice.
Krok 3: Upečeme ve vyhřáté troubě (220°C/15-18 minut).
Zveřejněno 22. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvasová pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pLJ
Moje poznámka
Kvasová pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pLJ
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 8 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 10 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 11 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 11 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 12 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Tématické fráze:
kynute testo pizza jihlava
Suroviny:
mouka celozrnna pšeničná,
voda,
voda,
olej,
mouka hladká,
mouka celozrnna pšeničná,
sůl,
sugo,
koření oregáno,
šunka,
sýr mozzarella
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.