Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celer marinovaný

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 12. 2011 21:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 098 kJ / 502 kcal
Bílkoviny22,50 g
Tuky4,50 g
Vláknina67,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,00 g
Sacharidy59,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

8. 12. 2012 15:22

Milošku,už dřív jsem chtěla vyzkoušet ten Tvůj silvestrovský salát z sk. ale nebyl celer;-( takže jsem včera zavařila, podle Tvého receptu, přidávám foto a:yes:

tejaja tejaja (moderátorka)

3. 1. 2012 09:30

:-D Nemohol by si Miloško dať do svojho profilu súčasnú fotku ? Rada by som videla, ako vyzerá "černovlasý blonďák" :-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

2. 1. 2012 15:21

gmptop:To kvôli Silvestru nakladáš cerel? Aby si bol kudrnatý, blonďavý, černovlasý hezoun po celý rok?:-O:-D

gmptop gmptop

2. 1. 2012 15:11

magdalenka magdalenka

2. 1. 2012 11:02

gmptop, nepochybujem, že muž, ktorý nakladá a živí sa "cerelem" musí byť vysoký, štíhlý, kudrnatý, černovlasý blonďák!
A na čo všetko používaš ten cerel naložený podľa tohoto receptu, musí byť príšerne kyslý, nie?

gmptop gmptop

1. 1. 2012 18:44

magdalenka: maminka mě posílala vždycky pro cerel, nikdy jsem neslyšel že, bych měl přinést "celer". Třeba mě někdy někde uvidíš - poznáš mě snadno, vysoký, štíhlý, kudrnatý, černovlasý blonďák! :-8

magdalenka magdalenka

1. 1. 2012 13:14

gmptop:ďakujem, gentlemani nevymreli...(ešte som asi nevidela chlapa, ktorý nakladá ceRel...)

gmptop gmptop

1. 1. 2012 13:02

magdalenka: nemračím iba švidrám:-D, ale nie od teho, že včera bolo sv. Silvestra, v tomto dni ja nepožívam a tak na Nový rok som jarý a jurodivý. :-K (kvetinka pre Teba)

magdalenka magdalenka

1. 1. 2012 10:35

gmptop: A prečo sa mračíš? Ako na Nový rok, tak po celý rok...

gmptop gmptop

1. 1. 2012 10:19

Já si marinuju cerel podle tohoto reces spisu,nezavařuji jahody, ale cerel. Tak že mi ty dvě lžičky cukru dostačují.
Kdo by chtěl sladší variantu, tak lze použít variantu b) v komentářích
:-//

magdalenka magdalenka

31. 12. 2011 13:07

To bude určite 100 ml - 0,1 litra octu...a toho cukru sa mi tiež zdá málo...

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 12. 2011 09:48

BILKOVAI: no, nevím..:-S

Eliza Eliza

31. 12. 2011 07:33

Fakt litr octa? Chtěla bych to udělat, ale tohle se mi nějak nezdá... + jen 2 lžičky cukru:-O

Josifek

31. 12. 2011 04:55

BILKOVAI: Myslím že je to 6 x 0,2 l vody. K litru octu by to tak mohlo pasovat.:-p

BILKOVAI BILKOVAI

30. 12. 2011 23:52

:yes::yes::yes:Jani Remková, není to 2 dcl?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládání celeru naložený celer jak nalozit celer cerel celer nalozeny nakládaný celer nakládání celer celer nakládání jak naložit cerel jak nakládat celer naložit celer celer recepty celer nebo cerel celer v octě nakládání z celeru nakladany cerel nalozeny celer recept recepty z celeru recepty celer marinovaný cerel

Suroviny: celer, ocet, voda, cukr, bobkový list, koření nové koření, sůl

TopRecepty.cz

Celer marinovaný

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K5nG