Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 349 kJ / 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 0,84 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené slepičí díly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oz0L
Moje poznámka
Pečené slepičí díly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oz0L
Nejnovější recepty
Grilovaný kapr
Přidáno před 8 minutami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové knedlíčky s mákem a dušenými meruňkami
Přidáno před 10 hodinami
Gnocchi s cuketou a špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Salát s opečeným kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Gnocchi s cuketou, rajčaty a bazalkou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 31 minutami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 2 hodinami
Bublanina s jogurtem
PetrAmis před 2 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marienka@ před 2 hodinami
Fofr bublanina
Skrabi před 3 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 3 hodinami
Dubajská čokoláda
Revali před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Magic111 před 3 hodinami
Kuře na jiný způsob
Blazenka před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Kamculka před 3 hodinami
Tématické fráze:
slepice recepty,
pecena slepice,
slepice recept,
recept na slepici,
recept na pečenou slepici,
slepičí stehna recept,
polévka z pečené slepice,
slepici stehno pecene,
pečený pro slepice,
pečená slepice s rýží,
slepičí stehna,
polévka s pečené slepice,
recepty na slepici - pečenou,
pečení slepice recepty,
recept ze slepice,
koření na pecenou slepici,
pečený slepice,
pečená slepice recept,
pečené slepičí vývary,
pečené sslepice
Suroviny:
slepice,
slepice,
koření,
koření zlaté kuře,
koření,
slanina anglická,
kapie červená,
žampióny,
česnek,
klobása
Komentáře (5)