Slepičí dršťková polévka

Suroviny

1/4 do měkka uvařené slepice i s kůží, krk, křídla
1 mrkev
1 cibule
1 polévková lžíce sladké papriky
majoránka dle chuti
2 stroužky česneku
sůl
pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Maso obereme a natrháme na kousky.

  2. Kůže nakrájíme na slabé proužky a spolu s cibulí je opečeme na oleji.

  3. Přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, orestujeme, zasypeme moukou a paprikou a zalijeme slepičím vývarem.

  4. Pořádně rozmícháme, osolíme, opepříme.

  5. Necháme provařit alespoň 15 minut a přidáme maso, prolisovaný česnek a majoránku.

  6. Vaříme ještě 5 minut.

Komentáře k receptu Slepičí dršťková polévka

Předchozí 1 2

Tématické fráze: slepičí polévka v papiňáku dršťková polévka sypání do polévky vynikající slepičí polévka výborná slepičí polévka dršťková polévka recept slepici drskova polevka falašná dršková ze slepice sypani do polevky kureci slepičí polévka slepičí srdce falešná dršktová ze srdce slepice pendolíno drštková polévka z kůží drštková polévka z kůží slepiči kuže kureci kridla drstkova polevka recept na slepici co z kuže od pro slepice recepty slepice