Oblíbená bábovka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 884 kJ / 3 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,40 g |
Tuky | 140,80 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 564 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 434,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve vymažu formu a zapnu troubu na 180°C.
Krok 2: Šlehám vejce s oběma cukry do té doby, než vznikne bílá pěna. Poté přidám olej, vodu a prosátou mouku, kterou jsem nejdříve smíchala s kypřícím práškem.
Krok 3: Hotové těsto naliji do formy, vložím do trouby a peču přibližně 45 minut.
Zveřejněno 17. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oblíbená bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z155
Moje poznámka
Oblíbená bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z155
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 12 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 13 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 14 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 15 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 17 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 18 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 18 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 19 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 19 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 19 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 20 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 20 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (13)
Z praktických důvodů se prášek do pečiva napřed smíchá s moukou