Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,85 g |
Tuky | 22,69 g |
Vláknina | 14,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 919 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 37,84 g |
Postup přípravy
Žampiony očistíme papírovou utěrkou, přidáme do misky k připravené směsi a důkladně promícháme. Vše přelijeme do menší zapékací misky a obě vložíme do předehřáté trouby. Po 10 minutách obrátíme řízky, promícháme žampiony a ještě pečeme 8-10 minut. Krok 3: Podáváme s různě upraveným bramborem nebo pečivem a salátem.
Zveřejněno 12. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehenní plátky s pečenými žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/054G
Moje poznámka
Kuřecí stehenní plátky s pečenými žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/054G
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 14 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 14 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 3 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 4 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 4 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 4 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 4 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 6 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 6 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 7 hodinami
Suroviny:
řízky stehenní,
mouka hladká,
olej olivový,
žampióny,
česnek,
olej olivový,
omáčka sojová,
balsamico,
koření provensálské
Komentáře (1)